Zastirka iz slame ali drugega materiala nudi ogromno prednosti


Zastirka na vrtu proti pleveluZastirko proti pleveluzagotovo poznajo vsi profesionalni, pa tudi »domači vrtičkarji«, začetnikom pa je morda njen namen še neznan. Uporaba zastirke iz slame ni novost, saj gre v resnici za naravno zaščito tal pred različnimi dejavniki. Zastirka v naravi nastane, ko rastline v jesenskem času odvržejo svoje liste. Zastirka iz slame je zamisel vrtičkarjev, ki se zavedajo pomena njene uporabe. Omogoča zadrževanje vlage v tleh, zmanjša učinek temperaturnih nihanj, zatira rast plevela in še in še. Prednosti je preprosto preveč, da bi omenili vsako izmed njih. Dejstvo je, da so zastirke (tudi tiste iz slame) pomembne za ohranjanje vrhunske kakovosti tal, zato pripomorejo tudi k boljši rasti. V podjetju EVJ Elektroprom vam nudimo tudi kakovostne lesene zastirke iz bambusa in iz slame.

PREBERITE O PREDNOSTIH ZASTIRKE NA VRTU


Zastirka iz slame, ki je slovenski proizvod

Zastirka iz slame iz podjetja EVJ Elektroprom je kakovosten slovenski proizvod, ki se uporablja za posipanje po vrtovih in travnikih okrog okrasnih grmovnic z namenom zastiranja plevela. Izdelana je iz smrekovih sekancev. Odločimo se lahko tudi za nakup zastirke za vrtiz žaganja - les kot naravni material deluje okolju prijazno, uporabimo pa ga lahko tudi za dekoracijo.


Zastirke proti plevelu in polžem so enostavne za prenos

Zastirke proti polžemZastirke iz bambusa, lubja, slame in drugih materialov so povsem preproste za prevoz in prenos, saj so pakirane v vrečah z majhno težo, ki jih lahko dvignemo in prenesemo na želeno mesto na povsem preprost način. Zastirke lahko naložimo tudi v avto. V EVJ Elektroprom skrbimo, da so naše stranke zadovoljne, zato smo poskrbeli tudi za cenovno ugodno dostavo zastirke na dom. Za vse dodatne informacije smo vam kadarkoli na voljo. Obiščite nas - da bo vaš vrt takšen, kot si želite.