Toplotne črpalke za ogrevanje (radiatorsko) in sanitarno vodo zrak voda: cenik

Toplotne črpalke za ogrevanje predstavljajo enega izmed najbolj ugodnih načinov ogrevanja bivalnih prostorov. Toplotne črpalke za ogrevanje pa so namenjene tudi ogrevanju sanitarne vode. Cenik toplotnih črpalk za ogrevanje je pri nas zelo ugoden, stroški ogrevanja pa bodo zagotovo nižji. Naša ponudba zajema različne sisteme toplotnih črpalk za ogrevanje, med drugim tudi toplotno črpalko zrak voda za radiatorsko ogrevanje. Toplotna črpalka zrak voda je najcenejša vrsta toplotnih črpalk, vzdrževanje pa je izredno enostavno. Ker je zrak povsod okoli nas in je popolnoma brezplačen in obnovljiv vir energije, ga toplotna črpalka s pridom lahko izkoristi. Za svoje delovanje poleg zraka potrebuje tudi električno energijo, vendar v zelo majhnem deležu. Z našo kvalitetno toplotno črpalko za ogrevanje lahko hitro in enostavno, in, kar je za vas izredno pomembno, poceni ogrejete tudi vodo. Če se zanimate za vgradnjo kakovostne toplotne črpalke za ogrevanje, s pomočjo katere boste tudi veliko prihranili, potem je podjetje EVJ Elektroprom d. o. o. pravi naslov za vas. Na naši spletni strani si lahko ogledate našo ponudbo toplotnih črpalk, za vse informacije pa smo vam na voljo preko telefona, elektronske pošte, spletnega obrazca ali pa v našem trgovskem centru EVJ Elektroprom Kisovec.

toplotna črpalka zrak voda za radiatorsko ogrevanje - cenik


Toplotna črpalka zrak voda za radiatorsko ogrevanje po ugodnem ceniku

Na ceniku toplotnih črpalk je med najbolj ugodnimi prav toplotna črpalka zrak voda za radiatorsko ogrevanje in sanitarno vodo, saj vrtanje vrtin ali polaganje zemeljskih kolektorjev ni potrebno. Naše sodobne in tehnično izpopolnjene toplotne črpalke omogočajo primerno ogrevanje objekta tudi pri zunanji temperaturi do -20 ï‚°C. Kljub nizki temperaturi pa so stroški ogrevanja kar do 50 % nižji, če jih primerjamo s stroški ogrevanja z ostalimi sistemi. Kvalitetna toplotno črpalko zrak voda za radiatorsko ogrevanje lahko uporabimo tudi za ogrevanje vode oziroma pripravo sanitarne vode, saj je nameščena na grelnik vode. Ogreje lahko tudi do 1400 l vode na dan. Stroški ogrevanja vode z električnim bojlerjem so navadno zelo visoki, zmanjšate jih lahko s toplotno črpalko za sanitarno vodo. S stališča ekonomičnosti je to najboljša rešitev, saj toplotna črpalka za ogrevanje vode porabi trikrat manj električne energije kot klasični električni grelci, saj kar tri četrtine potrebne energije prispeva zrak. Če imate kakršnokoli vprašanje v zvezi s cenami oziroma cenikom, nas kontaktirajte. Z veseljem vam bomo priskočili na pomoč.

TOPLOTNA ČRPALKA ZRAK VODA ZA OGREVANJE VODE


Okolju in uporabniku prijazne toplotne črpalke za radiatorsko ogrevanje

Toplotne črpalke za radiatorsko ogrevanje predstavljajo okolju najbolj prijazen in energetsko najbolj gospodovalen način ogrevanja prostorov in sanitarne vode s toplotno črpalko. Sodobne toplotne črpalke za ogrevanje so tehnološko izpopolnjene in opremljene z naprednimi funkcijami, ki omogočajo ogrevanje, pa tudi hlajenje objekta na različne načine z uporabo obnovljivih virov v naši okolici. Toplotne črpalke za ogrevanje porabijo do trikrat manj primarne energije kot na primer ostali sistemi ogrevanja, saj kar tri tretjine ogrevalne energije prihaja iz okolja, pri toplotni črpalki zrak voda iz zraka. Cena investicije v toplotno črpalko je izredno ugodna, če upoštevate dolgoročne prihranke pri stroških ogrevanja.


Ponudba toplotnih črpalk zrak voda za ogrevanje

Ponujamo vam izredno ugoden cenik kakovostnih toplotnih črpalk zrak voda, ki so idealna rešitev za ogrevanje in hlajenje pri novogradnjah, sanacijah ali ob menjavi ogrevalnega sistema. Toplotna črpalka za ogrevanje je primerna tudi za talno ogrevanje, in sicer je takšna nizkotemperaturna toplotna črpalka za ogrevanje. Toplotne črpalke pa so prav tako primerne za sanirane objekte z radiatorskim ogrevanjem.

Toplotne črpalke za ogrevanje in sanitarno vodo


Toplotna črpalka za sanitarno vodo - najcenejša rešitev za ogrevanje vode

Toplotna črpalka za sanitarno vodo ogreva vodo skozi ves dan. Za ogrevanje vode se najbolj pogosto uporablja prav toplotna črpalka zrak voda, ki je videti kot klasični bojler, le da ima na vrhu vgrajen kompresor in elektroniko za upravljanje in delovanje toplotne črpalke. Obiščite nas in skupaj lahko najdemo rešitev za najcenejše ogrevanje vašega doma s toplotno črpalko in pripravo sanitarne vode.