Montažna hiša na ključ prinaša številne prednosti

Montažna hiša na ključ je tudi pri nas vse pogostejša, saj jo odlikujejo kakovostna in ekološka gradnja, ki skoraj ne obremenjuje okolja. Kakovost bivanja v takšni hiši je visoka - uporabljeni materiali so ekološko sprejemljivi in zdravju neškodljivi. Montažne hiše na ključ odlikuje tudi nizka cena. Ta je v primerjavi s klasično zidano hišo lahko bistveno nižja, seveda pa je to odvisno od vaših želja, izbire materiala in gradbene faze.


Montažna hiša na ključ je potresno varna, saj naj bi se les bolje odzival na potresne obremenitve kot beton. Tako se les bolj elastično odziva na tresenje tal in preprečuje mehanske poškodbe na hiši. Teža montažne hiše je od 4 do 5-krat manjša od klasično zidanih objektov, zato povzroča manjšo potresno silo.


Montažna hiša na ključ je varna tudi pred požarom. Strokovnjaki zagotavljajo, da les v primeru požara nase prevzema večje obremenitve kot beton in jeklo. V prid montažni hiši govori tudi dejstvo, da je njena življenjska doba ob rednem vzdrževanju več kot 100 let.

gradnja montažne hišegradnja montažne hiše na ključ


Gradnja montažne hiše na ključ - cena odvisna od želja posameznika

Glavna značilnost montažne gradnje je v tem, da se posamezni sestavni deli hiše izdelajo v tovarni, montažna hiša (na ključ) pa se nato sestavi na njeni lokaciji. Gradnja montažne hiše lahko poteka po fazah, manj potrpežljivi pa se lahko odločite za gradnjo montažne hiše na ključ. Cena je v tem primeru znana že od začetka, v hišo pa se je mogoče vseliti v nekaj mesecih od začetka gradnje, v nekaterih primerih tudi v mesecu dni.
Cena montažne hiše na ključ je odvisna tudi od tega ali gre za izdelavo po meri ali po tipskem načrtu. Tipski načrti nudijo kakovostne arhitekturne rešitve, ki zagotavljajo visoko kakovost bivanja.

Tudi najcenejša montažna hiša na ključ je lahko kakovostna

Vas zanima, koliko stane montažna hiša na ključ? Vabimo vas, da nas obiščete. Z veseljem vam bomo pojasnili vse v zvezi z montažno gradnjo in vam seveda predstavili tudi cenik. Zagotavljamo vam, da tudi najbolj poceni montažne lesene hiše na ključ odlikuje visoka kakovost. Vabljeni tudi k ogledu naše spletne strani:http://www.hise-montazne.si/