Menjalno stikalo – cena, funkcionalnost, estetika, znamka … Stikala Modul v samem vrhu!

 

Menjalna stikala so v mnogih primerih dobra alternativa klasičnim stikalom. Najpogosteje so v uporabi menjalna stikala za luči, vendar jih je mogoče uporabljati pri najrazličnejših napravah, katerih delovanje upravljamo s stikali. Elektromaterial namreč ni zgolj nujno zlo, ki ga lahko izberete povsem naključno, ampak vam premišljena izbira omogoča številne prednosti.

 


Cene menjalnih stikal in modulovKaj pridobimo z uporabo menjalnih stikal?

Se še vedno sprašujete, zakaj posvečati pretirano pozornost izbiranju elektromateriala? Stikala, na primer, so za laično oko videti precej podobna, zato si je težko predstavljati, da obstajajo med njimi pomembne razlike. Tisto, kar denimo loči menjalno stikalo od klasičnega stikala, je možnost upravljanja določene naprave z različnih mest v prostoru, kar je precej praktično. Obenem boste tako prihranili precej elektrike, saj boste zagotovo bolj pogosto ugašali luči in naprave, ki jih ne uporabljate. Prihranek se zdi morda na prvi pogled precej majhen, vendar vas bo presenetilo, ko boste opazili, da je na dolgi rok vse prej kot zanemarljiv. Z uporabo menjalnih stikal tako naredite nekaj dobrega za okolje in za svoj proračun. Eno napravo pa je mogoče prižigati in ugašati celo z več kot dveh mest – izbrano število stikal je treba v tem primeru zvezati s pomočjo križnega stikala.

 

 

Menjalno stikalo – cena primerljiva s klasičnimi stikali

Cena elektromateriala je, podobno kot pri drugih izdelkih, še vedno eden ključnih dejavnikov, na podlagi katerega se ljudje odločajo za nakup. V preteklosti so bile cene menjalnih stikal v primerjavi s klasičnimi relativno visoke, zato zanje kljub njihovi izjemni praktičnosti ni bilo pretiranega zanimanja. Vendar pa vas lahko razveselimo s podatkom o tem, da so danes cene menjalnih stikal skorajda povsem primerljive s cenami klasičnih, verjetno pa vam bo koristila tudi informacija, da cena menjalnega stikala ni nujno premosorazmerna z njegovo kvaliteto. Kakovosten izdelek je namreč mogoče kupiti tudi za ugodno ceno. Elektromaterial, ki ga boste našli v naših trgovinah EVJ Elektroprom, združuje prav ti dve, navidez nezdružljivi kategoriji.

 


Menjalna stikala Modul

Med najbolj priljubljena spadajo menjalna stikala Modul. Gre za stikala podjetja TEM Čatež, ki je že dolgo prisotno na slovenskem tržišču. Menjalna stikala iz linije Modul odlikujejo visoka funkcionalnost, enostavnost montaže in ugodna cena. Poleg naštetega pa se ponašajo tudi s sodobnim in izjemno estetskim dizajnom. Zaradi vseh omenjenih kvalitet smo se odločili, da menjalna stikala Modul uvrstimo tudi v stalno ponudbo naše trgovine EVJ. Pozitivni odzivi naših strank pričajo o tem, da je bila izbira več kot pravilna.

 

EVJ Elektroprom d.o.o.| Menjalno stikalo je izjemno praktična alternativa za običajna stikala

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
EVJ Elektroprom d.o.o.
Naslov
Loke pri Zagorju 22
1412 Kisovec
Spletna stran
Spletna stran
E-pošta
+386 3 56 57 150
Seznam fraz
menjalno stikalo, menjalno stikalo cena, stikala modul
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA