Jubolin kit P25 za strojno in ročno nanašanje na stene in strope


Jubolin kit P25 je disperzijska tankoslojna notranja izravnalna masa za fino glajenje notranjih zidnih in stropnih površin v stanovanjskih, poslovnih, industrijskih in drugih objektih. Jubolin P25 masa za izravnavanje sten predstavlja odlično rešitev tudi kadar želimo zapolniti manjše vdolbine, razpoke, luknje, raze, reže in popraviti druge napake ali poškodbe. Zglajene površine so umazano bele barve in so primerne za barvanje z vsemi vrstami disperzijskih zidnih barv, lepljenje tapet ali kake druge dekorativne obdelave.


Jubolin kit P25 odlikuje izjemno visoka tiksotropnost, tako da »ne teče in ne leze« iz lukenj, raz in rež, ki so bistveno globlje od največje dovoljene debeline nanosa, kar močno olajša glajenje pretežno »luknjastih« podlag, npr. neometane betonske površine, neometane površine zidov iz porobetona, ipd. Jubolin kit odlikuje enostavno nanašanje, dober oprijem, lahko brušenje, visoka paraprepustnost ter ugodna cena.

jubolin kitjubolin kit


Kako nanašamo Jubolin kit?


Jubolin kit nanašamo na trdno, suho in čisto podlago. Pred nanosom izravnalne mase je priporočljiv osnovni premaz, ki je obvezen za močno vpojne ali iz kakih drugih razlogov problematične površine. Uporabimo z vodo razredčeno akril emulzijo (1 : 1), ki jo nanesemo s pleskarskim ali zidarskim čopičem ali z dolgodlakim krznenim ali tekstilnim pleskarskim valjčkom ali z brizganjem. 6 ur po nanosu osnovnega premaza lahko pričnemo z nanašanjem izravnalne mase.
Če Jubolin P25 nanašamo ročno, moramo poskrbeti za dva sloja. Pred nanosom drugega sloja se mora Jubolin kit dobro posušiti. Sušenje naj traja vsaj 8 ur - tako po prvem nanosu kot po drugem. Posušen nanos lahko potem obrusimo s finim brusnim papirjem.

BELINKA BELTOP PREMAZI ZA LES

V spletni trgovini EVJ lahko dobite Jubolin kit v različnih količinah. Poleg 1, 3, 8 ali 25 kg vedra je na voljo tudi Jubolin reparatur (150 g), s katerim lahko popravimo manjše poškodbe na notranjih zidnih površinah. Obiščite nas.