Dekoracije za rojstni dan in zabave

Dekoracije za rojstni dan so ena izmed osnovnih stvari, na katere je treba pomisliti, kadar organizirate zabavo za vas, vaše prijatelje ali vaše bližnje. Baloni, klobučki in konfeti – za rojstni dan so takšne dekoracije skorajda nepogrešljive, če želite prirediti zabavo, ki si jo bodo vsi zapomnili še nekaj časa. Najti čas za nakupovanje dekoracije za zabave je lahko včasih nekoliko nadležno, saj morate ob organizaciji vsega ostalega hkrati brskati po različnih trgovinah, da lahko najdete vse, kar ste si zamislili.

V spletni trgovini peki.si lahko na enem mestu najdete vse kar potrebujete za organizacijo dobre zabave – ob njihovem pestrem naboru potrebščin je vse, kar rabite narediti samo to, da nekaj minut zapravite za izbiro izdelkov v njihovi spletni ponudbi.

Dekoracija za rojstni dan veliko pove o temu, koliko pozornosti in časa ste si vzeli za organizacijo in izvedbo dogodka. Tematske zabave so predvsem med otroci zelo popularna stvar in med ponudbo trgovine peki.si lahko najdete pakete, ki vsebujejo vse kar potrebujete za to, da vaš zamišljen načrt uspešno izvedete. V tematskih paketih dobite papirnate krožnike, kozarce, balone in ostale dekoracije za zabave.

Dekoracije za rojstni dan - konfeti

Baloni številka, ki odraža leta ali pa baloni s tematskimi motivi

Baloni so vam na voljo v široki paleti velikosti in barv, ki jih je mogoče enostavno izbrati tako, da se bodo ujemali s temo, ki ste jo izbrali za vašo zabavo. Primerni so za uporabo ob prav vsaki priložnosti, ne glede na to, ali govorimo o porokah, obletnicah ali rojstnih dnevih. Ob njih samo položite nekaj dobre hrane ter pijače in že imate dobro zabavo.

Če želite nekaj drugačnega, od običajnih enobarvnih balonov, lahko izberete takšne s posebnimi motivi na voljo pa so vam tudi posebno oblikovani baloni  številka, srce ali zvezdica so le nekatere izmed priljubljenih možnih oblik iz katerih lahko nastane popolna dekoracija za rojstni dan. Za razliko od nekaterih ostalih okraskov, so baloni tudi enostavni za pospraviti, saj jih samo odvežete, popokate in vržete proč.

Baloni številka in klasični baloni

Dekoracija za rojstni dan, ki bo gostom še dolgo ostala v spominu

Kadar organizirate zabavo za najmlajše so tematske zabave, ki se vrtijo okoli njihovih najljubših risank ali hobijev ponavadi tiste, ki požejejo največ uspeha in veselja. Tako so med pogostejšimi motivi za rojstnodnevne zabave za punčke recimo Barbie, Hello Kitty, Princeske ali pa My Little Pony, med idejami za fantke pa se najdejo Gasilec Samo, Avtomobili, Spiderman ali pa Miki Miška.

Ko izberete temo vaše zabave, je potem vse kar vam še ostane, da nakupite dekoracije za rojstni dan, ki se z njo skladajo – od kozarčkov, krožnikov, balonov, serviet, različnih visečih napisov in pa seveda konfetov. S takšnim kompletom boste brez dvoma pričarali nasmeh na obraz vaših malčkov in njihovih prijateljev, njihova zabava pa jim bo ostala v lepem spominu še kar nekaj časa.

Dekoracija za rojstni dan

Dekoracije za zabave, namenjene odraslim

Ko gre za praznovanje rojstnega dne za odrasle, lahko izbirate med številnimi dekoracijami, s katerimi lahko uskladite in uredite prizorišče praznovanja. Tudi pri rojstnodnevnih zabavah za osdrasle lahko najprej izberete temo večera, vendar pa sama izvedba seveda zahteva izbiro nekoliko bolj prefinjenih dekoracij za rojstni dan, kakor pri otrocih.

Izbira teme za rojstnodnevno zabavo ali praznovanje je lahko zelo preprosta – kot osrednjo točko si lahko izberete že samo določeno barvno shemo ali vrsto hrane. Najenostavneje je, če kombinirate kakšemn eleganten lok iz balonov z ujemajočimi svečkami za torto in ostalimi dekoracijami, piko na i pa lahko dodate s konfeti za rojstni dan v srebrni ali zlati barvi.

Prave dekoracije za rojstni dan in ambient, ki ga ustvarijo, lahko le še polepšajo vaš dan in vaše goste spravijo v pravo razpoloženje za zabavo.

Dekoracije za zabave