Pošlji povpraševanje

Vse za zabavo: dekorativni seti, krožniki, kozarci in ostalo

Če želite pripraviti zabavo, o kateri se bo še dolgo govorilo, ne smete spregledati najmanjše podrobnosti. Ne iščite več nikjer drugje: vse za zabavo najdete v Pekijevi bogati ponudbi, kjer lahko izbirate med najrazličnejšimi krožniki, kozarci, servieti, pladnji, priborom, slamicami in dekorativnimi elementi vseh barv in oblik, s katerimi lahko sestavite čudovito zabavo po svojih željah. Na voljo so tudi že pripravljeni seti za dekoracijo za tematske zabave in izdelki, namenjeni specifičnim praznovanjem, kot sta birma ali novo leto.

Baloni – različni motivi in oblike za vse priložnosti

Baloni so odlična dekoracija, ki na zabavi preprosto ne sme manjkati. Priljubljeni baloni s helijem z motivi otroških risanih in pravljičnih junakov, kot so Ledeno kraljestvo, Harry Potter, Disneyeve princeze, Miki Miška, Moj mali poni, Pokemon in drugi, bodo pričarali popolno vzdušje na otroški rojstnodnevni zabavi. Balone lahko naročite po spletu – v tem primeru v paketu prejmete napolnjen balon s trakom in utežjo. Peki ponuja tudi druge vrste balonov iz helija, kot so številke (iz katerih sestavite število let), baloni za posebne priložnosti (polnoletnost, rojstvo otroka, jubilej) in ostali baloni (npr. nogometna žoga, balon v obliki zvezde, disko krogla …). Izbirate lahko tudi med baloni na zrak, baloni iz lateksa, baloni z LED lučko in girlandami iz balonov različnih barv (npr. za baby shower ali rojstni dan).

Vse kar potrebujete za otroški rojstni dan

Dekoracija za zabavo – za čarobno praznovanje

Pripravljate tematsko zabavo? Naj vaše povabljence navduši skrbno izbrana dekoracija za zabavo. Peki ponuja sete za zabavo z različnimi motivi, ki bodo pričarali nepozabno vzdušje. Za deklice je kot nalašč dekoracija za zabavo Samorog ali Princeza, dečke pa bodo razveselili dinozavri ali nogometni set. Ti dekorativni seti zajemajo različne balone, girlando, papirnate slamice, krožnike in pribor, tortne topperje, konfete, dekorativne trakove, ovitke za muffine, piščalke … Čisto vse, kar potrebujete za nepozabno zabavo.

Na spletni strani Peki so poleg tematskih setov na voljo tudi kozarci, pribor, serviete, pladnji, slamice in posamični dekorativni elementi različnih barv, oblik in motivov – pestra izbira dekoracije za zabavo za vse priložnosti, kot so npr. rojstni dan, birma in sveto obhajilo ter božič in novo leto.

Izdelki za rojstni dan – za popolno praznovanje

Praznovanja rojstnega dne si ne predstavljamo brez barvite dekoracije v obliki balonov, girland, zvezdic, napisov in dekorativnih rozet. Gostje pijejo pijačo iz barvitih kozarcev in se sladkajo s torto na lično oblikovanih krožničkih. Peki ponuja vse izdelke za popolno praznovanje rojstnega dne na enem mestu. Med njihovimi izdelki za rojstni dan najdete prav vse, kar potrebujete za organizacijo čudovitega rojstnega dne, ne glede na to, ali praznujete abrahama, polnoletnost ali tretji rojstni dan.

Pošlji povpraševanje
 • 1.rojstni dan

  1.rojstni dan Dekoracija za 1.rojstni dan

 • girlanda

  girlanda Rojstnodnevna girlanda

 • Klobuk za rojstni dan

  Klobuk za rojstni dan Rojstnodnevni klobuček

 • Konfeti

  Konfeti Konfeti za zabavo

 • Balon s konfeti

  Balon s konfeti Balon s konfeti za otroke

 • Rojstnodnevni kozarci

  Rojstnodnevni kozarci Kozarec za enkratno uporabo

 • Rojstnodnevni krožniki

  Rojstnodnevni krožniki Krožnik za enkratno uporabo

 • Tematsko obarvana zabava

  Tematsko obarvana zabava Tematsko obarvana zabava - set

 • Baloni

  Baloni Baloni za prvi rojstni dan

 • Baloni s helijem

  Baloni s helijem Helij baloni