Pošlji povpraševanje

Bagri, mini bagri in nakladači blagovne 

FP AVTO je specializirano podjetje za prodajo in uvoz rabljenih vozil. Njihov prodajni program zajema bagre na gosenicah in nakladače blagovne znamke Sunward. So zanesljivo podjetje, ki ponuja vrhunsko kvaliteto vozil s poceni vzdrževanjem in ugodnimi možnostmi financiranja. Vodilo podjetja je zanesljivost, poštenost in ustrežljivost.

Mini bagri znamke Sunward

Bagri kitajske znamke Sunward se uvrščajo med sam vrh na področjih bagrov, sodobne opreme za vrtanje kamnin, industrijskih vozil, rudarstva, stojev za dviganje, hidravlike, vojaških strojev itd. So prva kitajska znamka, ki uspešno posluje in konkurira na Evropskem in Ameriškem trgu.

Ustanovljena je bila leta 1999, katera se je tekom let razširila po vsej Aziji in Evropi. Danes se uvršča med najboljših 50 proizvajalcev gradbene mehanizacije na globalnem trgu. Samo štiri leta po ustanovitvi je v letu 2003 Sunward svoje izdelke izvažal že v več kot 60 držav in regij v Evropi, Ameriki, Aziji, Avstraliji in Afriki. 

Svojo hitro rast v industriji pripisujejo svojim izjemnim tehničnim inovacijam in sodobnim vodstvenim metodologijam. Do danes so razvili že več kot 100 vrst izdelkov, kateri zaradi svoje kakovosti dosegajo odlične rezultate na trgu.

mini bager SWE 18UB

bager SWE330B

mini kopač SWE 90UB

Servis vozil

Poleg same prodaje pa se podjetje FP AVTO ukvarja tudi s servisnimi storitvami.  Nudijo vam usposobljenega licenčnega serviserja za bagre Sunward, ki je hiter, izkušen in odziven. Servisne storitve opravlja na terenu po celi Sloveniji. Bagri imajo do 36 mesecev jamstva ter 10 let garancije na rezervne dele. 

Ogled vozil omogočajo tudi v slabem vremenu in v večernih urah, saj se vsa vozila nahajajo v pokritem in osvetljenem objektu. 

Sunward

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje