Živila brez glutena, ki bodo izboljšala vaše slaščice

V današnjih časih, ko je veliko ljudi, ki imajo alergijo na gluten, še več pa tistih, ki se mu enostavno izogibajo, so živila brez glutena postala pomemben del ponudbe trgovin. Ker se v podjetju Peki zavedajo, da imajo nekateri potrebo tudi po sladkih jedeh brez glutena, so svojo ponudbo dodatkov za slaščičarstvo obogatili tudi z izdelki brez glutena.

Zdrava živila brez glutena

Izdelki brez glutena za oblikovanje slaščic

Tudi slaščice brez glutena so bolj zaželene, če hkrati lepo izgledajo. Da bi slaščičarski mojstri lahko poskrbeli za čudovit izgled svojih brezglutenskih slaščic, so v trgovini Peki poskrbeli za ponudbo izdelkov brez glutena za oblikovanje in okraševanje slaščic

V njihovi ponudbi tako najdete raznolika živila brez glutena, kot so:

  • sladkorna in modelirna masa
  • jedilna barvila
  • jedilna dekoracija
  • ostali dodatki za hrano brez glutena

Med izdelki brez glutena lahko najdete tudi nekatere mešanice, kot so tiste za biskvite, kreme, makrone in sladkorno čipko.

Hrana brez glutena: različni jedilni dodatki

Še ena sorta živil brez glutena, ki jih je mogoče dobiti v spletni trgovini peki.si, so različni jedilni dodatki. Svoje slaščičarske mojstrovine lahko tako popestrite z različnimi izdelki brez glutena, kot so razne emulzije in okusi.

Med živili brez glutena, s katerimi lahko bodisi izboljšate izgled vaših slaščic bodisi njihov okus, so tudi: jedilne bleščice v različnih barvah, jedilno lepilo in želatina v različnih oblikah. Na voljo je tako želatina v lističih kot tudi v obliki razpršila.

S pomočjo teh izdelkov bo vaša hrana brez glutena prava paša za oči. Poleg tega bo tudi izredno okusna in atraktivna.