Bolečine v vratu in križu


Bolečine v vratu in glavobolDanašnji način življenja od nas zahteva veliko mero sedenja in sključene drže. To je še posebej očitno pri delu z računalnikom ali za drugimi stroji (npr. v proizvodnji), ki se mu dandanes težko izognemo. Prav zato ne preseneča veliko število bolnikov, ki trpijo za kroničnimi bolečinami v vratu in križu. Vzroki za bolečine v vratu in križu so sicer različni. Velikokrat gre za spremembe v medvretenčnih ploščicah in preveliko napetost v mišicah. Slednje je še posebej pogost vzrok za bolečine v vratni hrbtenici (v zgornjem delu hrbtenice). Bolečino v vratu in ramenih po drugi strani lahko povzroči tudi hipen, nenaden gib (»heksenšus«). Bolečine v vratu in križu se pogosteje pojavljajo pri ljudeh s slabo držo, preveliko telesno težo, osteoporozo, notranjimi boleznimi in stresom, zato morajo ti ljudje še toliko bolj skrbeti za zdravje lastne hrbtenice, ki je nosilni steber našega telesa. Bolečine v vratu in križu nas lahko znatno ovirajo pri vsakdanjih opravilih in povzročajo nelagodje pri sedenju, ležanju in premikanju. Žal tudi sodobna uradna medicina ne pozna učinkovitih rešitev za kronične bolečine v vratu in križu. V kolikor fizioterapija ne zaleže, je bolnik prepuščen samo protibolečinskim tabletam. Prav zato bi vam radi predstavili izredno učinkovito energoterapijo, ki zdravi na podlagi prenosa energije in posledični vzpostavitvi ravnovesja v telesu. Odlično odpravi bolečine v vratu in križu ter tudi drugod po telesu.

Bolečine v vratu in glavobol

Bolečine v vratu in glavobol so marsikdaj neločljivo povezani. Bolečine v vratu (desna ali leva stran) lahko nastanejo zaradi slabe/prisilne drže, dolgotrajnega sedenja, pomanjkanja telesne aktivnosti, obolenja vratnih mišic, tuberkuloze, meningitisa in nekaterih drugih vzrokov. Bolečine v vratu in glavobol nam v milejši obliki pokvarijo razpoloženje, v resnejši obliki pa bistveno vplivajo na kvaliteto našega življenja in sposobnost opravljanja določenih dejavnosti. Prav zato vam svetujemo, da s pomočjo energoterapije bolečine v vratu in glavobol kot posledico teh bolečin čim prej odpravite in s tem zaživite v polnosti. Pri zdravljenju bolečin v vratu in glavobola se je zdravljenje z bioenergijo izkazalo za zelo učinkovito, kar potrjujejo tudi naše bivše stranke.

Bolečine v vratu - desno ali levo

Bolečine v vratu se včasih pojavijo tudi lokalno in sicer kot bolečine v vratu desno ali levo. Do tega lahko privedejo nenadni gibi v eno izmed smeri, nošenje težkih torb ali vrečk v eni roki, povečana uporaba ene izmed rok ali specifično fizično delo, ki zahteva vedno iste gibe v določeni smeri. Če torej začutite bolečine v vratu desno ali levo, premislite, zakaj bi bila tista stran vratu lahko bolj obremenjena. Včasih masaža ali fizioterapija oziroma fizičen dotik bolečega mesta ni primeren. V takih primerih, je edina možna energijska obdelava, brez neposrednega fizičnega dotika. Energoterapija Bioquantum ima zelo močne terapevtske učinke in klient na bolečem mestu že po prvi terapiji občuti veliko olajšanje. Neverjetno? Ne! To je enostavno treba izkusiti na svoji koži (vratu). Obrnite se na energoterapevte skupine Bioquantum, ki vam bodo hitro in učinkovito odpravili bolečine v vratu (desno ali levo).

Bioquantum | Bolečine v vrata in križu lahko povzročajo veliko neugodje

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje