Marles hiše Maribor d.o.o.

Montažne hiše Marles, kvaliteta na prvem mestu

Pošlji povpraševanje

Lesene hiše po ugodni ceni, ki navdušujejo

Lesene hiše Marles se odlikujejo po svoji kakovostni montažni gradnji, ki je navdušila že marsikoga. Razlogov za to je več, eden izmed njih pa je definitivno cena lesene hiše, ki je sicer odvisna od različnih dejavnikov. Tu pa je še dejstvo, da sta tako prodaja hiše kot tudi njen nakup v trenutnem času zaradi visoke rasti cen precej stresno opravilo. Zato montažne lesene hiše predstavljajo odlično priložnost, da si ustvarimo lasten dom, ki ni le kakovosten, temveč tudi cenovno dostopen. Načrti za hiše Marles strankam omogočajo proste roke, saj lahko odločajo o tem, kakšen dom si pravzaprav želijo, kako velik in kakšnega videza naj bo. Montažne lesene hiše so lahko bodisi dostopne na ključ ali pa zgrajene do določene gradbene faze, kar naročniku omogoča, da svoj dom popolnoma prilagodi svojim željam in potrebam.

Lesene hiše s skeletno gradnjo


Prodaja hiše v današnjem času

Prodaja hiše v današnjem času sicer v razmahu, vendar pa je običajno povezana z velikim finančnim vložkom s strani naročnika. Lahko pa je tudi drugače, kajti možno je priti do kakovostne in hkrati ugodne lesene hiše. Na področju montažnih lesenih hiš (skeletne gradnje) je Marles vodilni proizvajalec, saj imamo veliko izkušenj z izdelavo lesene hiše. Prodaja hiše je naša posebnost, zlasti ponosni pa smo na svoje nizkoenergijske montažne hiše, ki jih je moč najti po vsej Sloveniji, tudi Ljubljani. Načrti za hiše, npr. za lesene hiše, predvidevajo tako hišo na ključ, ki je praktično že vseljiva, kot tudi montažno hišo, ki je zgrajena do določene gradbene faze. Prepričale vas ne bodo zgolj naše storitve, temveč tudi ugoden cenik. Izdelava lesenih hiš Marles je namreč zares najbolj kakovostna in najugodnejša!


Načrti za hiše, ki so udobne in varčne

Načrti za hiše dandanes niso več podobni tistim izpred nekaj let. Če je včasih še prevladovala klasična gradnja, se načrti za hiše dandanes osredotočajo predvsem na montažne hiše, med drugim lesene hiše. Prodaja hiše se je tako skorajda povsem preusmerila. Najbrž se sprašujete, zakaj se odločiti za izdelavo takšne hiše? Pomemben dejavnik ni zgolj ugodna cena, temveč predvsem kakovostni načrti za hiše in sama gradnja montažne hiše. Zelo priljubljena zadnje čase je t. i. skeletna gradnja. Skeletna gradnja sicer predstavlja tradicionalno obliko hiše, vendar pa so hiše, zgrajene po principu skeletne gradnje, dandanes montažne. Med drugim se takšne montažne lesene hiše Marles odlikujejo po nizkih stroških vzdrževanja. Cena bivanja je nizka, saj je les odličen naravni izolator, ki nudi dober izkoristek energije. Poleg tega so načrti za hiše Marles sodobni, kar skeletno gradnjo in samo prodajo hiše dvigne na višjo raven.


Skeletna gradnja na sodoben način

V nasprotju s splošnim prepričanjem je prodaja hiše, ki je montažna, v primerjavi s klasično grajenimi hišami v porastu. K temu ne prispeva samo cena lesene hiše, temveč tudi njihova kakovost. Že sami načrti za hiše omogočajo sodobnejše bivanje, ki pa omogoča kombinacijo starega in novega. Pravšnji dokaz za to je prav prodaja hiš iz lesa, ki se odlikujejo po kakovostni skeletni gradnji. Marles je strokovnjak za gradnjo montažnih lesenih hiš, ki v sebi združujejo tradicionalen videz s sodobnim načinom gradnje. Prodaja hiše, ki nudi oboje, pa je v porastu tudi zaradi ugodnih cen. Marles pri tem zagotavlja dobro ponudbo, lesene hiše pa vedno oblikuje v sodelovanju z naročnikom. Natančen cenik lesene hiške vedno oblikujemo na podlagi pogovora z vami, pri tem pa upoštevamo vse vaše želje in potrebe glede lastnosti vaše nove lesene hiške. Marlesov cenik ponuja ugodne cene načrtov za hiše in samo gradnjo, tudi ko gre za lesene hiše na ključ. Oboje je prepričalo že številne investitorje. Možna je zelo hitra izdelava lesene hiške – cenik z ugodnimi cenami in dokazana kakovost sta tako nadgrajena tudi z izjemno učinkovitostjo pri gradnji.