Sladice brez glutenaSladice brez glutena za zdravo poslastico

Sladice brez glutena so idealne za vse, ki se želite zdravo prehranjevati ter se ne želite odreči sladkim trenutkom. Okusne slaščice brez glutena, kot so čokoladna torta brez glutena, mehki muffini in browniji, hrustljavi keksi iz moke brez glutena ter drugo čokoladno pecivo brez glutena, boste s pomočjo naših mešanih za kremo in biskvit pripravili hitro in enostavno. Sladice brez glutena lahko poleg tega pripravite v številnih različnih okusih, saj vam mešanice za kreme nudimo z okusom čokolade, jagode, vanilje, skute, kakava ali panna cotte. Brezglutenska prehrana tako ne zahteva odrekanja vsem sladicam, le nezdrave recepte zamenjajte za slaščice brez glutena kot so keksi iz moke brez glutena ali brezglutensko čokoladno pecivo. Brez glutena so obroki še vedno lahko izjemno okusni, vi pa hkrati poskrbite za izboljšano zdravstveno stanje ter vaše boljše splošno počutje.

 

 

Okusne sladice: muffini, browniji, torte ter drugo čokoladno pecivo brez glutena

Čokoladno pecivo brez glutenaSlaščice brez glutena , ki jih pripravite s pomočjo naših mešanic za biskvite in kremo, sledijo nadvse enostavnemu receptu, saj vam bo njihova priprava vzela manj kot uro časa. Jedilni dodatki brez glutena, kot so jedilne barve, dekoracije in lepilo pa poskrbijo, da bodo sladice brez glutena kot je čokoladna torta brez glutena ne le nadvse okusne temveč tudi estetsko privlačne. Čokoladno pecivo in druge slaščice brez glutena lahko pripravite kot slastno sladico tudi, če želite vzdrževati zdrave prehrambne navade, saj mešanice za biskvite ali kreme in jedilna čokolada brez glutena ne vsebujejo beljakovin na osnovi žit.

 

 

Priprava slaščic brez glutena s pomočjo kvalitetnih surovin Peki

Če elite pripraviti zdrave sladice brez glutena, kot je okusno in mehko čokoladno pecivo brez glutena ali pa želite speči hrustljave brezglutenske piškote, potem si le oglejte spletno ponudbo raznoraznih artiklov trgovine Peki. Prav tako se lahko osebno oglasite v naših poslovalnicah po Sloveniji, in sicer v trgovini v Ljubljani, Mariboru ali Ajdovščini ter si izberete vse, kar potrebujete za okusne sladice brez glutena.

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
BTF d.o.o.
Naslov
Pod letališčem 6
5270 Ajdovščina
Spletna stran
Spletna stran
E-pošta
05 393 01 50
Seznam fraz
sladice brez glutena, slaščice brez glutena, čokoladno pecivo brez glutena, keksi iz moke brez glutena, čokoladna torta brez glutena
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA