Muffini brez glutena so idealna sladica za vse, ki se želijo zdravo posladkati

Muffini brez glutenaMuffini brez glutena so naravna in zdrava slaščica, ki jo lahko pojeste brez slabe vesti. Dandanes se vse več ljudi zaveda prednosti zdravega prehranjevanja ter se zato odločijo za hrano na brezglutenski osnovi, ki poskrbi za boljše zdravstveno stanje, lažje uravnavanje teže ter za izboljšano počutje. Sladice brez glutena, kot so cupcakes, muffini ali browniji brez glutena, lahko pripravite hitro in enostavno s pomočjo naših predpripravljenih mešanic za kremne in biskvitne pekovske izdelke. Prav tako lahko spečete okusno in mehko čokoladno pecivo brez glutena, kar vam bo vzelo manj kot uro vašega časa. Tudi čokoladna torta brez glutena je nadvse enostavna za pripraviti, saj mešanico želenega okusa preprosto zmešate z jajci ter mešate dokler zmes ne postavne povsem homogena. Pripravljeno maso nato vlijete v pekač ter pečete toliko časa, da je čokoladna torta brez glutena pečena. Jedilne barve, dekoracije, emulzije različnih okusov in drugi jedilni dodatki vam nato omogočajo, da čokoladno pecivo brez glutena okrasite na unikaten način ter tako postrežene s slastnimi in estetsko dovršenimi browniji, muffini ali cupcakesi brez glutena!

 

 

Browniji brez glutenaOkusni muffini, browniji in cupcakes brez glutena ter druge zdrave sladice

V naši spletni ponudbi lahko izbirate med mešanicami za pripravo biskvitov različnih okusov, vse od čokolade, vanilje, mandljev, pistacije in kakava pa do bolj sadnih okusov kot so jagoda, breskev, črni ribez in borovnica. Tako si lahko spečete muffine, brownije cupcakes ali druge slaščice brez glutena poljubnega okusa ter z njimi razveselite tudi vaše najbližje. Muffini brez glutena so tako lahko tudi slastno rojstnodnevno darilo ali pa z njimi popestrite kakšno drugo posebno priložnost ter se posladkajte na povsem zdrav način. Brezglutenska hrana ne zahteva nujno strogega odrekanja vsem okusnim poslasticam, zato si le privoščite okusne in mehke brownije in cupcakes brez glutena ali pa hrustljave kekse iz brezglutenske moke!

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
BTF d.o.o.
Naslov
Pod letališčem 6
5270 Ajdovščina
Spletna stran
Spletna stran
E-pošta
05 393 01 50
Seznam fraz
muffini brez glutena, browniji brez glutena, cupcakes brez glutena, čokoladna torta brez glutena, čokoladno pecivo brez glutena
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA