Tipski načrti za hišo, ki bo postala dom

tipski načrt za hišo Tipski načrti za hišo Marles vam olajšajo izbiro nove hiše. Verjamemo, da naši številni tipski projekti hiš omogočajo, da lahko čisto vsak najde sebi primerno. Vsi tipski načrti za hišo so sodobno zasnovani, zato se naše tipske hiše zlahka zlijejo z okolico. Konstrukcija tipske hiše je lahko pasivna, nizko-energijska ali eko hiša. Tipski načrti za hišo vključujejo stil, neto stanovanjsko površino, zunanje dimenzije, tip in naklon strehe, konstrukcijski sistem, fazo gradnje ter osnovne elemente za montažo. Izbrana tipska hiša je lahko majhna ali velika. Enostanovanjske tipske hiše merijo že od 80 m2, večstanovanjske tipske hiše pa vse do 300 m2.


Gradnja hiše je življenjski projekt

Kadar se odločate za svojo hišo, so vam lahko v pomoč tipski načrti za hišo. Marles tipske hiše so sodobne hiše, katere odlikujejo tradicija in kvalitetni materiali. Vsak tipski načrt hiše nastane na podlagi dolgoletnih izkušenj in strokovnih znanj, zato je vreden zaupanja.

Tipski načrt hiše


Gradnja hiše po fazah ali izbrani paket izvedbe

Za vsak Marles tipski projekti hiš nudimo različne gradbene faze oziroma izvedbe. Paket S vključuje izdelavo in montažo konstrukcije hiše: zunanje in notranje stene, strope, strešno konstrukcijo, izdelavo in vgradnjo oken in vrat, ter vse zvočne in toplotne izolacije. Paket M vključuje vse navedeno v paketu S, pa tudi kritino z žlebovi ter zaključni sloj fasade. Paket L je hiša na delni ključ. Vključuje vse elektro- in strojne instalacije ter strojne tlake - estrihe. Paket XL - hiša na polni ključ - pa vključuje tudi notranja slikopleskarska dela, keramiko, pode, stopnice, sanitarno keramiko in notranja vrata.

Montažna tipska hiša

Lesene hišice so zdravju in okolju prijazne ter prijetne za bivanje. Lesena individualna tipska hiša je hitra in cenovno ugodna rešitev. Tipski načrti za hišo vam olajšajo izbiro med funkcionalnimi, ekološkimi in sodobnimi modeli. Tipski načrt hiše pa je možno deloma prilagoditi tudi specifičnim potrebam. Povprašajte za tipski načrti za hišo ali pošljite povpraševanje! Več na: www.marles.com

PREBERITE VEČ O MONTAŽNIH HIŠAH