Tipski načrti hiš - popolno izkoriščen vsak del vašega doma

Pri podjetju Marles nudimo pestro izbiro tipskih načrtov hiš. Ne glede na to ali iščete večnadstropno stanovanjsko hišo, hišo na ključ ali pa pritlično hišo: načrt lahko najdete na naši spletni strani, obenem pa ga je mogoče prilagoditi vašim željam in idejam. Naše poslanstvo je uresničevanje vaših sanj.

Tipski načrt hiše uresničuje željo po udobnem bivanjuNačrt hiše Marles

Pred vsako gradnjo je pomembno, da imamo dober načrt za hišo. Prednost tipskega načrta hiše je, da je narejen racionalno, kar pomeni, da je izkoriščen vsak del vaše stanovanjske hiše in vam tako predstavlja udoben, kvaliteten in kakovosten dom. Tak načrt ni nespremenljiv, ravno nasprotno. Lahko ga povsem individualiziramo vašim željam. Cena načrta za hišo je nekoliko večja, a v zameno dobite hišo, ki ste si jo vedno želeli, obenem pa lahko sodelujete pri načrtu za hišo.

Načrti pritličnih hiš cenovno najbolj ugodni in praktični

V zadnjem času se največ naših strank odloča za načrte pritličnih hiš, ki poleg udobja in kvalitete, nudijo tudi ugodno ceno. Cena načrta za hišo je veliko manjša, kot pri večnadstropnih hišah, kasnejša gradnja je lažja in hitrejša, hiša pa je tako hitreje vseljiva. Ne smemo pozabiti da je tipski načrt pritlične hiše lahko izjemno pomemben, če imate v razširjeni družini kakšnega starejšega člana ali nekoga, ki je gibalno omejen. Tako lahko v načrtu stanovanjske hiše upoštevamo vse vaše želje, dober načrt pritlične hiše pa vam in vašim družinskim članom kasneje nudi lažje gibanje po hiši.

Tipski načrt hiše

Ne glede na to, za kateri tipski načrt hiše se boste odločili, je pomembno, da se boste v hiši počutili domače. V kolikor gre za načrt stanovanjske hiše, vam lahko tipski načrt hiše prilagodimo povsem individualno da bodo poleg vas zadovoljni vsi člani družine. Naše hiše nudijo prijetno klimo in na človeka delujejo pozitivno.