Načrti za hiše, tipski načrt hiše, tloris hiše – Vaše želje so naš ukaz

 

Montažne hišeNačrti za hiše, tipski načrt hiše, tloris hiše – vsi izrazi opisujejo obliko hiše, ki si jo zaželite, ko je v igri nakup ali gradnja nove hiše (oz. nadomestna gradnja hiše). Marles vam omogoča izbiro med 600 različnimi tipskimi projekti (za stanovanjske, pritlične, montažne, lesene hiše na ključ, pasivne, energijsko varčne, moderne, idr.). Lahko pa se odločite za povsem svoj tipski načrt hiše, ob katerem vam lahko svetujejo naši strokovnjaki. Naš cilj je, da z našo pomočjo poiščete in najdete svoj sanjski načrt hiše.

 

Tipski načrt hiše ne pomeni, da spremembe niso možne

Tipski načrt hiše ni nespremenljiv. Tipski načrt predstavlja samo zasnovo hiše, vsak načrt pa se prilagaja posameznemu kupcu. Če si želite tloris tipske hiše zasnovati še bolj uporabno glede na vaše potrebe, bodisi prestaviti določene inštalacije bodisi vključiti varčne tipe ogrevanja sanitarne in radiatorske vode ipd., vam bomo pri tem z veseljem svetovali. Če se tipski projekti hiš, ki so že v naši ponudbi, skladajo z vašimi željami, si lahko ogledate tudi ceno, ki je navedena ob njem. V kolikor pa si želite spremembe za določen načrt hiše, pa je potrebno doplačilo. Vaš osebni načrt pa z vašim privoljenjem lahko postane tipski načrt, ki ga vključimo v našo ponudbo za druge kupce.

 

VEČ O PROJEKTIH HIŠ

 

Načrti stanovanjskih in pritličnih hiš so najbolj iskani

Načrti stanovanjskih hiš, načrti za pritlične hiše, hiše na ključ, manjše hiše, moderne hiše in montažne hiše so tisti, za katere vlada največ zanimanja. Takšni načrti hiš so tudi najbolj smotrni in seveda cenovno ugodnejši od večjih kompleksov. Obiščite nas ali pa nam pošljite povpraševanje za vaš izbran tipski načrt. Ob vsej potrebni zbrani dokumentaciji pa se bo sanjski tipski načrt hiše spremenil v resničnost.

Tloris

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Marles d.d.
Naslov
Limbuška cesta 2
2341 Limbuš
Spletna stran
E-pošta
02 4294555
Seznam fraz
načrti hiš, tipski načrt hiše, tloris hiše
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA