Marles hiše Maribor d.o.o.

Montažne hiše Marles, kvaliteta na prvem mestu

Pošlji povpraševanje

Lesene hiše z dobrim načrtom – hiše po vašem okusu

Načrti za hiše se po navadi prilagajajo naročniku, med seboj pa so si lahko izredno različni. Najsi gre za tipski načrt hiše, tloris hiše, ki je zgrajena po najnovejših gradbenih trendih, hišo, ki jo odlikuje skeletna gradnja ipd. – načrti hiš so vsaj tako raznoliki, kakor je raznolik naš okus za oblikovanje in arhitekturo. Poleg tega pa so tudi še različni tipi gradnje, med katerimi zadnje čase prednjačijo montažne hiše; slednje so lahko montažne lesene hiše ali pa hiše, zgrajene iz drugih materialov. Ko je v igri prodaja hiše oz. nakup hiše ali pa morebiti gradnja nove hiše, pa je tu Marles, da vam priskoči na pomoč. Načrti za hiše Marles so raznoliki, saj vam nudimo izbiro med kar 600 različnimi tipskimi projekti tako za stanovanjske in montažne lesene hiše, kot tudi za  pasivne, nizkoenergijske hiše, hiše s povsem moderno zasnovo ipd. Izberete lahko povsem tipski načrt hiše, ali pa tloris hiše oblikujete po svojih željah, pri čemer vam pomagamo, da pridete do svojega sanjskega načrta za hišo.


Tipski načrt hiše ne pomeni klasične skeletne gradnje

Načrti za hiše so raznoliki, med njimi pa še vedno vlada precejšnje povpraševanje po t. i. tipskem načrtu hiše. Načrti hiš s tipskim tlorisom hiše pa še ne pomenijo gradnje hiše po klasični skeletni gradnji. Tudi ta se je namreč precej spremenila in posodobila. Tipski načrt hiše predstavlja dobro zasnovo hiše, ki pa jo je moč prilagoditi potrebam in željam vsakega naročnika. Načrti za hiše, ki se ravnajo po t. i. tipskem načrtu hiše, vsakemu kupcu dajejo proste roke glede načrta strojnih inštalacij, električne napeljave, vrste ogrevanja, vodovodne napeljave itd. Marles pa vam pri tem z veseljem svetuje, ne glede na to, za kakšno montažno hišo se odločite: leseno hišo, hišo s skeletno gradnjo in videzom ipd. Če se tipski projekti hiš, ki jim imamo v naši ponudbi, skladajo z vašimi pričakovanji, si lahko ogledate tudi ceno. V kolikor pa si zaželite spremembe za določen načrt hiše, pa je potrebno doplačilo. V kolikor vaš osebni načrt z vašim privoljenjem postane tipski načrt, pa ga z veseljem vključimo v našo ponudbo za druge naročnike.

VEČ O PROJEKTIH HIŠKateri načrti hiš so najbolj priljubljeni?

Načrti hiš se med seboj ne razlikujejo zgolj po materialu, ki ga uporabimo pri gradnji, temveč predvsem po tlorisu hiše. Zakaj so kakovostno izdelani načrti hiš torej tako pomembni? Ker predvidijo velikost posameznih prostorov in njihovo namembnost, temu pa so prilagojene tudi same napeljave (vodovodna, električna itd.). Načrti za hiše, ki so dandanes najbolj priljubljeni, so načrti za atrijske hiše, montažne hiše (npr. lesene hiše) na ključ, načrti hiš, ki so zelo moderne itd. Marles pa je tu, da vam pomaga na poti do vašega sanjskega doma. Zavedamo se, da je gradnja hiše naporno opravilo, a z malce pomoči lahko postane prijetnejše. V svoji ponudbi imamo tako ugodne tipske načrte hiše, kot tudi tiste, ki jih z našo pomočjo lahko oblikujete sami. Tipski načrt hiše je seveda cenovno ugodnejši. Obiščite nas ali pa nam pošljite povpraševanje načrt hiše.


Skeletna gradnja je lahko sodobna

Še do pred kratkim je skeletna gradnja veljala za zastarelo, a s sodobnimi načrti za hiše se je to spremenilo. Marles nudi montažne hiše, ki v sebi združujejo staro z novim. Tovrstni načrti hiš zato predvidevajo sodoben način skeletne gradnje, rezultat pa je moderna hiša s premišljeno zasnovanim tlorisom hiše. Tudi montažna hiša po principu skeletne gradnje je lahko narejena po tipskem načrtu hiše, kar pa ne pomeni, da ni prostora za vaše želje. Načrti za hiše, pa čeprav tipski načrti hiše, niso le cenovno ugodnejši, pač pa se odlikujejo z dobro osnovo, ki jo lahko prilagodite svojim potrebam.

Tloris hišeGradnja montažne hiše