Marles hiše Maribor d.o.o.

Montažne hiše Marles, kvaliteta na prvem mestu

Pošlji povpraševanje

Ugodne cene montažne hiše Marles

Ugodne cene montažne hiše, hitra in kakovostna gradnja, naravni gradbeni materiali ter prilagodljivost željam kupcev so prednosti, zaradi katerih je gradnja montažnih hiš postala zelo vabljiva tudi pri nas. Gradnja montažne lesene hiše je pomemben projekt, zato ne moremo mimo cene, ki pa je v primerjavi s klasično gradnjo nižja. Na oblikovanje končne cene montažne hiše v prvi vrsti vplivajo vaše (posebne) želje in zahteve, nato izbira materialov in seveda gradbena faza. 

Cene za montažne hiše na ključ, ki je po končani postavitvi popolnoma pripravljena na vselitev, se gibljejo od približno 890 pa do 1270 evrov za kvadratni meter; odstopanja so možna tako navzdol kot navzgor. Pri gradnji montažne hiše je namreč mogoče izbrati enostaven načrt hiše, katerega cena je nizka, pa tudi razkošnejše različice, za katere boste odšteli nekoliko več denarja.

Poleg hitre gradnje in ugodne cene dolgoročen prihranek zagotavlja tudi dejstvo, da montažne hiše spadajo v skupino visoko učinkovitih nizkoenergijskih hiš.

Načrt hiše - cena odvisna od velikosti, razgibanosti in gradbene faze

Načrt za gradnjo lastne eko hiše vam lahko po vaših željah izdela projektant oziroma arhitekt. Druga možnost pa je, da si med že obstoječimi tipskimi načrti izberete načrt hiše, ki vam najbolj ustreza. Cena tipskega načrta je danes odvisna predvsem od sloga in kvadrature hiše, v veliki meri pa je cena za načrt hiše odvisna tudi od lokacije in ugleda vašega projektanta oziroma arhitektnega biroja.


Cene montažne hiše

Načrt hiše cena

Montažna hiša Marles - akcija ''Pripelji kupca in osvoji 1.000 EUR''

Zahvaljujoč posebni akciji je montažna hiša Marlesovalahko še ugodnejša. Akcija ''Pripelji kupca in osvoji 1.000 EUR'' temelji na aktivnostih zainteresiranih obstoječih kupcev, da pridobivajo nove kupce. Podjetje Marles sodelujočim, ki pripeljejo novega kupca, ki sklene s podjetjem pogodbo o izgradnji objekta in vplača dogovorjeni znesek avansa, izplača znesek 1.000 EUR.

Cene za montažne hiše, ki jih navaja Marlesov cenik, so informativne narave. Če ste torej v Marlesovih tipskih načrtih prepoznali načrt vaše sanjske hiše in vas zanima cena, vas vabijo, da stopite v stik z njimi. Ne pozabite, Marlesova montažna hiša je lahko vaša po še bolj ugodni ceni, ki vam jo lahko zagotovi akcija ''Pripelji kupca in osvoji 1.000 EUR''.

Želite, da vaš novi dom postane Marlesova montažna hiša? Akcija traja že od začetka leta in traja vse do 31. decembra 2015, zato nikar ne odlašajte in obiščite Marlesovo spletno stran.

Vabljeni!

Montažna hiša akcijaLesene hiše cene


Marles d.d. | Najcenejše in najboljše moderne montažne hiše - povezave do naše spletne strani: