Z nizkoenergetsko hišo so stroški obratovanja zelo nizki

Nizkoenergetska hiša postaja v sodobni arhitekturi vse pomembnejša. Nizkoenergetska hiša ali eko hiša ni le prijazna okolju, ampak tudi investitorju, saj so stroški ogrevanja oziroma hlajenja poleti pri takih hišah zelo nizki. Montažne hiše so že po naravi zasnovane tako, da je toplotne izolacije zares veliko, saj je večina sestave zidu izdelana iz takšnih ali drugačnih izolativnih materialov, zato je nadgradnja montažne hiše v nizkoenergetsko hišo razmeroma ugodna. Pri nizkoenergijski hiši je toplotna prevodnost seveda zelo nizka, kar je vsestransko ugodno. Podjetje Marles hiše vam ugodno ponuja montažne hiše na ključ. Naš cenik je najboljši kazalec, da so naše hiše res poceni. Poleg tega imamo montažne hiše pogosto v akciji, kar je za nove naročnike še dodatna ugodnost.

Nizkoenergetske hiše

Nizkoenergetska hiša je hiša ekološke prihodnosti

V medijih je vse več govora o tem, da tistih energetskih virov, ki se jih danes največ uporablja, zmanjkuje. Ljudje se vse bolj obračajo k obnovljivim virom. Zaradi vse večje energetske osveščenosti in tudi zaradi vse večje draginje večine energetskih virov, vse več investitorjev zanimajo pasivne in nizkoenergetske hiše. Za stroške obratovanja je namreč ključno, da je pri nizkoenergijski hiši toplotna prevodnost nizka. To pomeni, da je zaradi obilne toplotne izoliranosti nizkoenergijske hiše toplotna prevodnost pri tem tipu hiše dosti nižja kot je denimo pri običajnih gradnjah. Treba pa je poudariti, da imajo tudi pri običajnih gradnjah montažne hiše pred zidanimi prednost, saj so zaradi samega sistema montažne hiše njihovi zidovi že tako ali tako izdatno toplotno izolirani.

Montažne hiše

Toplotna prevodnost nizkoenergijske hiše je zelo majhna

Če ste pred gradnjo in bi želeli imeti z obratovanjem svoje hiše čim nižje stroške, vam priporočamo, da se odločite za nizkoenergetsko hišo. Zaradi nizke toplotne prevodnosti nizkoenergijske hiše boste namreč pri kurjavi močno prihranili. Začetna investicija pa bo še manjša, če se boste odločili za montažno hišo. Podjetje Marles hiše vam nudi vrhunske montažne hiše v akciji. Če želite, da vam pošljemo cenik montažnih hiš na ključ, nas prosimo pokličite.