Akcija montažnih hiš Marles

Hitra in ugodna gradnja pasivne hiše

Akcija montažnih hiš je odlična novica za vse, ki načrtujete nakup montažne hiše. Forumi, kjer uporabniki delijo svoje izkušnje, nam lahko služijo kot pomoč pri izbiri izvajalca, saj dobimo iskreno in neposredno mnenje o storitvi oz. produktu. Na slovenskih forumih o montažnih hišah boste našli številna pozitivna mnenja o montažnih hišah Marles. Še posebej priljubljene in iskane so atrijske montažne hiše na ključ, ki sledijo sodobnim bivalnim trendom, hkrati pa nam privarčujejo skrbi, denar in čas. Nudijo vam unikatne tradicionalne in moderne lesene montažne hiše. Arhitektura in tloris vseh montažnih hiš se lahko izvedeta po standardiziranih načrtih ali pa povsem po željah stranke. Akcija montažnih hiš prinaša dostopne cene za izjemno kakovostne objekte z dolgo življenjsko dobo. Če se zanimate za gradnjo pasivne hiše, imate v času akcije montažnih hiš Marles izjemno priložnost, da ugodno kupite hišo vaših sanj.

Gradnja pasivnih hiš postaja čedalje bolj priljubljena, saj je prijazna do okolja in stanujočih v tovrstnem objektu. Pasivne hiše so zgrajene iz okolju prijaznih materialov, poleg tega pa njihovo ogrevanje in hlajenje temelji na naravnih virih (sončni žarki, toplota zemlje, itd.). Zaradi izrazito majhnih toplotnih izgub vam gradnja pasivne hiše omogoča dolgoročni prihranek pri izdatkih za energente. Na spletni strani Marles hiše si lahko preberete dodatne informacije o številnih prednostih gradnje pasivne hiše.

Akcija montažnih hišMontažne hiše forum

Akcija montažnih hiš prinaša še dodatne popuste

Akcija montažnih hiš, v kateri najdete različne modele montažnih hiš po zelo dostopnih cenah, obsega tudi nekatere druge ugodnosti, kot so posebne ugodnosti pri zunanji ureditvi vašega objekta, pridobitev ugodnega financiranja oz. kredita, pridobitev nepovratnih finančnih vzpodbud s strani Slovenskega okoljskega sklada, številne ugodnosti pri opremljanju vašega objekta, posebne ugodnosti pri sklenitvi zavarovanj ter zagotavljanje varnosti v vašem novem domu. Kot vidite, obstaja veliko razlogov za nakup objekta v času akcije montažnih hiš Marles.

 

 

Marles d.d. | Akcija montažnih hiš Marles prinaša dodatno znižane že tako ugodnih cen – povezave na našo stran:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Marles d.d.
Naslov
Limbuška cesta 2
2341 Limbuš
Spletna stran
E-pošta
02 4294555
Seznam fraz
Akcija montažnih hiš, Gradnja pasivne hiše, Montažne hiše forum
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA