Gradnja montažne hiše z zanesljivim partnerjem

Gradnja montažne hiše je pomembna izbira, ki za večino ljudi pomeni življenjsko odločitev. Zato je zelo pomembno, da si izberete kakovostnega in zanesljivega partnerja - ne glede na to, kakšen tip hiše si želite (nizkoenergijska hiša, lesene hiše na ključ, pasivna, klasična, moderna ...). Cene montažne hiše so odvisne od posamezne ponudbe, vsekakor pa je gradnja montažne hiše v primerjavi s klasičnim zidanjem bistveno hitrejša in manj stresna. V sodobnem hitrem življenjskem tempu vam v Marlesu ponujajo tudi t. i. hišo na ključ, ki še dodatno zmanjša čas in delo, ki ga boste morali sami vložiti v gradnjo in opremo. Cene motažne hiše, s katero boste prihranili veliko časa je ob upoštevanju vseh dejstev razmeroma nizka. Če je vaša izbora še nizkoenergijska hiša, pa boste prihranili še pri porabi energije.

Gradnja montažne hišeCene montažne hiše

Cene montažne hiše

Gradnja montažne hiše Marles, celoten proizvodni sistem in tehnološki procesi so skladni z najvišjimi evropskimi in svetovnimi standardi. Cene montažne hiše so za tipske izdelke navedene ob posameznih hišah, sicer pa so odvisne od različnih parametrov - od velikosti hiše do uporabljenih materialov: gradnja montažne hiše do 100 m2 je na primer cenejša od veliko večjih objektov s številnimi dodatki. Pomembno je tudi vedeti, da je nizkoenertgetska hiša tudi dolgoročno cenejša kot klasično zidane hiše in z njo prihranite veliko denarja, obenem pa zmanjšate svoj vpliv na okolje. Gradnja montažne hiše je torej ne samo hitra in kakovostna, ampak tudi ekološka.

Nizkoenergetska gradnjaGradnja montažne hiše do 100 m2

Gradnja montažne hiše od zamisli do vselitve

Če še nimate zemljišča, lahko preden se začne gradnja montažne hiše izvedete ogled zemljišča, preverite gradbeno parcelo in pregledate lokacijsko informacijo ter se obrnete na strokovno Marlesovo pomoč, ki vam z veseljem pomaga in svetuje. Nato za vas izdelajo vse projekte in načrte, ki so seveda narejeni po vaših željah in pridobijo gradbeno dovoljenje. Nato je na vrsti gradnja. Cena montažne hiše je poleg velikosti (na primer gradnja montažne hiše do 100 m2) in materiala odvisna tudi od tega, do katere faze je narejena oziroma kateri paket si izberete (lesene hiše na ključ). Ne pozabite tudi na to, da nizkoenergetske hiše pomenijo dolgoročen prihranek in da je montažna hiša zgrajena izjemno hitro.