Marles hiše Maribor d.o.o.

Montažne hiše Marles, kvaliteta na prvem mestu

Naša skoraj nič energijska hiša je iz najbolj kakovostnih materialov

Skoraj nič energijska hiša je pojem za stavbo, ki je visoko energetsko učinkovita in za svoje delovanje potrebuje kar najmanj energije. Pri zagotavljanju ustrezne energije za delovanje skoraj nič energijske hiše je velik delež iz virov obnovljive energije. To pomeni, da so skoraj nič energijske hiše izjemno okoljsko trajnostne. Pri Marlesu smo že pet desetletij na vrhu konkurence ponudnikov montažnih hiš, ki manj obremenjujejo okolje kot običajna gradnja. Izjemno zavezani smo k spoštovanju okolja in uporabi kakovostnih, trajnostnih materialov v vseh izdelkih. Skoraj nič energijske hiše so primer izjemno učinkovite rabe energije, kjer se desetletja naših izkušenj in znanja prepletajo spoštljivim odnosom do naravnega okolja. Marles s pridobljenimi certifikati in izkušnjami dokazuje svojo zavezanost okolju.

Pri Marlesu so na voljo nizkoenergijske hiše  z različnimi standardi izvedbe

Na naši spletni strani najdete različne modele iz naše ponudbe, ki jih lahko s pomočjo posebnega orodja konfigurirate kot nizkoenergijske hiše. Ker je naš razpon rešitev izjemno prilagodljiv vašim željam, vam omogočamo, da sami izberete načine dodelave in materiale. Tako vam prepuščamo izbiro glede izvedbe in končne cene, vi pa ves čas popolnoma kontrolirate vaše stroške. Nizkoenergijske hiše so izjemno uporabniku prijazne, saj so dolgoročno najbolj trajnosten način bivanja. So energetsko učinkovite, saj lahko porabijo do 90 % manj energije kot nekateri drugi načini gradnje, hkrati pa zagotavljajo vsaj enakovredne funkcije kot tradicionalne stavbe. Okno pasivne hiše lahko na primer zmanjša izgube toplote za več kot 70 % v primerjavi z obstoječimi načini zasteklitve.

Delovane nizkoenergijske hiše

V Sloveniji tudi ekološka gradnja pridobiva na pomenu

Ekološka gradnja je na splošno veliko več od gradnje skoraj nič energijskih hiš ali nizkoenergijskih hiš. Marles je že vrsto let vodilni slovenski proizvajalec montažnih hiš, ki spoštuje okolje. To se kaže v izbiri naših materialov in vodenju proizvodnih procesov, kjer vedno poskrbimo za čim manj odpada in čim večjo stopnjo recikliranja. Razumemo namreč moderen način življenja in skrbimo za dobro počutje naših kupcev v hišah Marles. Ker zdaj veliko časa preživimo v zaprtih prostorih, so stavbe, v katerih živimo, še toliko bolj pomembni dejavniki vpliva na naše zdravje in počutje. Tudi certifikati kakovosti, ki smo jih pridobili, so garancija za dobro počutje naših strank v naših hišah.  K temu pa veliko pripomorejo tudi kakovostni materiali ter visokozmogljiva izolacija in okna, nameščena v naših zgradbah. Marles namreč zagotavlja usklajenost bivanja z estetsko zunanjostjo in kakovostno opremljeno notranjostjo. Tudi če bo vaša hiša v mestnem območju, boste zaščiteni pred hrupom in boste nemoteno lahko uživali v mirnem domu ali na delovnem mestu.

Lesena nizkoenergijska montažna hiša

Na naši spletni strani najdete osnovni cenik nizkoenergijskih montažnih hiš

Ob pregledu Marlesove spletne strani boste našli tudi cenik za nizkoenergijske montažne hiše oziroma za nekatere od modelov hiš, ki jih ponujamo. Kot rečeno je dejanska cena izvedbe odvisna od želja in izbir kupca, vendar boste že ob prvem brskanju našli nekaj osnovnih podatkov. Stroški so v veliki meri odvisni od razpoložljivosti ustreznih sestavnih delov. Četudi so izvedbe z nizkoenergijskimi materiali morebiti na začetku višje naložbe, pa se vam ta vložek dolgoročno povrne. Obratovalni stroški v nizkoenergijskih zgradbah, vključno s stroški vzdrževanja, so namreč bistveno nižji, predvsem zaradi velikih prihrankov energije in uporabe visokokakovostnih komponent.

Pridobite cenik nizkoenergijske montažne hiše

Vse Marles hiše so energetsko varčne hiše

Lahko vam zagotovimo, da so pri Marlesu vse ponujene hiše energetsko v okviru svojih zmožnosti varčne hiše. Ker ponujamo različne sloge izvedbe, od tradicionalnih prek modernih do unikatnih, vam pri vsakem jamčimo za uporabo najbolj kakovostnih materialov. Seveda pa je končna izbira odvisna od vas. Najbolje vam bomo razpoložljive možnosti lahko predstavili v pogovoru. Vabimo vas torej, da se nam oglasite po telefonu, elektronski pošti ali osebno na enem od naših prodajnih mest.