Moderne montažne hiše vrhunske izdelave cenik

Moderne montažne hiše podjetja Merles so odlična izbira sodobnega dizajna, ki bo zgrajena kvalitetno in hitro, nanjo pa boste še dolgo ponosni. Poleg moderne montažne hiše Marles stilsko nudi še tri druge tipe hiš:

  • eksluzivno,
  • tradicionalno in
  • unikatno hišo.

V kombinacijami z različnimi konstrukcijami hiš in različnimi tipi strehe, imate pri nas tako res široko ponudbo izbire vašega novega doma, pri čemer je Marles kakovostno najboljša izbira izdelovalca moderne stanovanjske hiše.

Montaža lesene hiše in montažne hiše cenik

Moderne montažne hišeMarles je danes najstarejši in največji slovenski proizvajalec montažnih objektov in je že več kot 50 let sinonim za moderne montažne hiše. Cenik naših osnovnih projektov si lahko ogledate na naši spletni strani pri predstavitvi posameznih hiš, kjer je navedena tudi cena. Montaža lesene hiše je odlična izbira vedno bolj priljubljene vrste hiš, saj je les hvaležen material in ima številne prednosti na mnogih področjih. Ne glede na to ali bo vaša izbira montaža lesene hiše ali gradnja moderne montažne hiše iz drugih materialov, smo pri Marlesu prava izbira za vas. Na voljo pa so vam tudi druge vrste gradnje hiš, ki omogočajo nizko porabo energije in večji izkoristek sončne energije za toploto, t. i. pasivna gradnja. Cena le te je konkurenčna, dolgoročni prihranek pa očiten, saj so stroški za ogrevanje hiše pri takem načinu gradnje občutno nižji kot pri klasični gradnji.

Odločite se za moderne montažne hiše cenik

Gradnja moderne stanovanjske hiše je projekt, ki zahteva čas, energijo in velik finančni vložek, pri čemer pa vsaj prvi dve nalogi za vas lahko opravimo mi. Montaža lesene hiše ali drugačne hiše na ključ vam namreč omogoči, da je projekt izveden kolikor hitro mogoče, vam pa ni treba skrbeti za najem drugih izvajalcev del, saj vsa zunanja in notranja gradbena dela opravimo mi. Montaža lesene hiše na ključ je vedno pogostejša odločitev posameznikov, ki nimajo časa aktivno sodelovati pri gradnji moderne montažne hiše. Cenik izveste direktno od našega osebja, se pa vrednost gradnje razlikuje glede na številne dejavnike. Oglejte si našo ponudbo na spletni strani, med katero je v zadnjem času vedno bolj priljubljena nizkoenergijska pasivna gradnja. Cena le te je glede na dolgoročost prihrankov take gradnje izredno ugodna.