Pošlji povpraševanje

Centrirni stroji Pnews centra in vulkanizerska montirka

Centrirni stroji so le eden od proizvodov avtomehanične opreme podjetja Pnews center iz Tolmina. Poleg teh vam nudimo kompresorje, škarjasta avtodvigala, dvigala za motorje, ravnalne mize in vse, kar potrebujete kot dober avtomehanik. Vulkanizerska montirka je primerna za avtomobile in lahka kolesa tovornjakov in je pri nas v izredno ugodni ceni, montirka in centrirka pa sta obe lahko del kompleta, ki vam ga nudimo posebej ugodno.

Vulkanizerska montirka odlične kvalitete

Centrirni stroji in vulkanizerska montirka so artikli, ki jih najdete v našem prodajnem programu poleg drugih kvalitetnih izdelkov iz področja vulkanizerske in avtokleparske opreme, dvigal, avtodiagnostike in obnovljenih gum. Montirka in centrirka sta namenjeni tako osebnemu kot tovornemu programu in bosta odlično služili profesionalnim vulkanizerjem, mehaničnim delavnicam in strankam, ki si želijo le najboljše. Centrirni stroji našega podjetja namreč nosijo številne kvalitete, ki se kažejo v inovativnih rešitvah, robustnosti in široki izbiri dodatkov za našo vulkanizersko opremo. Podjetje vam nudi številne modele centrirnih strojev, med njimi centrirni stroj za pnevmatike, in številne modele vulkanizerske montirke, od klasičnih do namenskih modelov za motorna kolesa in ATV-je.

Centrirni vulkanizerski strojMontirka in centrirka v klasičnih ali avtomatskih modelih

Vse več strank se odloča za popolnoma avtomatske modele naših artiklov. Montirka in centrirka oz. centrirni stroji obstajajo tudi v avtomatski verziji, ki za delo ne zahteva uporabe montirnega vzvoda. Prav tako stranke lahko izbirajo med modeli za tovorni program in modeli namenjenimi težki mehanizaciji. Centrirni stroji oz montirka in centrirka pa niso edini proizvodi, namenjeni mehanikom in mehaničnim delavnicam, pač pa ti lahko izbirajo med bogato ponudbo kompresarjev, ravnalnih miz, visokotlačnih čistilcev, avtooptike, opreme za tehnične preglede, med njimi pa so tudi avto dvigala za avtomehanike. Večina izdelkov se nahaja v katalogu na naši spletni strani in v trgovini, po želji naših strank pa dobavljamo tudi nekatero drugo opremo iz teh področij. Poleg tega se ukvarjamo tudi z vulkanizerskimi storitvami ter s čistilnim servisom avtomobilov.


Avtomehanika oprema | Centrirni stroji tudi v avtomatski verziji - povezave do naše spletne strani:

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje