Roletarstvo Senca | Vsa senčila za okna in vrata na enem mestu

Zunanja in notranja senčila za okna in vrata: rolete, žaluzije in lamelne zavese


Ko iščete senčila za okna in vrata, vas najverjetneje zanima čim boljše razmerje med ceno in kakovostjo. Prav to vam nudimo v Roletarstvu Senca iz Maribora. Vsekakor je neizpodbitno dejstvo, da se senčila kot so rolete, žaluzije ali lamelne zavese kupujejo za dalj časa, izpolnjevati pa morajo kar nekaj pogojev. Kakovost je prav gotovo med najpomembnejšimi, saj morajo objektu nuditi učinkovito zaščito pred vremenskimi vplivi, obenem pa morajo tudi uporabnikom nuditi zaščito pred soncem, dežjem, vetrom, mrčesom in drugim neprijetnostim iz okolja.

Senčila za okna in vrata morajo poleg funkcionalnosti nuditi tudi estetsko noto. Usklajena morajo biti s celotno podobo in slogom objekta, ki ga krasijo. Tako naša senčila postanejo tudi dekorativna. Ne glede na material, ki je lahko pvc, plastika, alu ali platno, nudijo številne različne barvne in slogovne možnosti. PVC in aluminijaste rolete, notranje in zunanje žaluzije, lamelne zavese in tende so vam tako na voljo v različnih barvah in vzorcih.

Senčila, ki jih nudimo v našem podjetju, so:

- rolete

- zunanje žaluzije

- notranje žaluzije

- lamelne zavese in

- tende - markize.


Tende, rolete in žaluzije - senčila za dom, gostinske lokale, trgovine in druge stavbe


Senčila kot so tende in markize so odlična rešitev za zunanji nadstrešek nad teraso, balkonom, gostinskim ali poslovnim objektom. Kljub temu, da so tende praktična senčila, so obenem tudi trpežne, saj so izdelane iz vzdržljivega platna in trdne, a lahke in zložljive konstrukcije. Podrobneje o tendah lahko preberete tu: Tende.

Rolete so zelo priljubljena senčila vseh, ki si želijo popolno zatemnitev. Na voljo so v aluminijasti ali plastični (PVC) izvedbi. Nudijo izjemno toplotno in zvočno izolacijo, ponudba v različnih odtenkih, ki se lahko ujemajo s fasado vaše hiše ali pa so obstoječi fasadi popolnoma kontrastni, pa še dodatno oplemeniti vašo izbiro. Več o roletah si lahko preberete tu: Rolete.

Žaluzije pa so zelo pogosta izbira za notranja senčila. Postale so izjemno priljubljene namesto klasičnih zaves, z njimi pa z lahkoto uravnavamo količino svetlobe v prostoru in preprečujemo dostop direktnemu soncu, ki bi povzročil bledenje barv pohištva ali tal na izpostavljenem območju. Poleg notranjih pa lahko izberete tudi izjemno trdne in odporne zunanje žaluzije. Še več o žaluzijah preberite tu: Žaluzije.

V naši ponudbi pa boste našli tudi lamelne zavese, komarnike, alu-rolo garažna vrata, nadstreške in vetrolove.

Kot dodatno prednost vam nudimo brezplačno svetovanje in izmero - pokličite nas!

Roletarstvo SENCA, Martin Fike s.p. povezava do naše spletne strani:
Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje