Baloni za rojstni dan – ali lahko manjkajo na zabavi?

Baloni za rojstni dan so že od nekdaj pomemben del dekoracije prostora, ko gre za organizacijo nepozabnega praznovanja. Najboljše pri tem je, da sploh ni pomembno, za kakšno starost, spol ali na splošno življenjski slog slavljenca gre. Dekoracija z baloni je tako zelo prilagodljiva glede barv, oblike, motivov in kombinacij, da razveseli še tako zahtevne okuse.

Iz njih lahko oblikujemo girlande, figure, napise ali druge zanimive oblike, običajno pa so v dekor vključeni tudi baloni s številko, ki obeležujejo obletnico, starost ali kakšen drug pomemben datum.

Baloni za rojstni dan

5 razlogov, zakaj je dekoracija z baloni tako uporabna

Ne glede na to, kdo je slavljenec in kaj praznuje, je dekoracija z baloni tista, ki pričara pravo vzdušje na zabavi. Pa poglejmo, v čem so njene glavne prednosti.

Raznolikost in ustvarjalnost. Še pred leti je bilo mogoče kupiti le preproste, enobarvne balone, ki so bili morda izjemoma okrašeni s kakšnim enostavnim motivom. Novejši trendi in materiali pa omogočajo različne izvedbe, kot so na primer oblika srca, rožice, črk ali različnih geometrijskih likov, baloni s številko in podobno. Z njimi je mogoče kreativno polepšati prostor, ne glede na to, ali jih uporabimo posamezno ali v skupinah.

Zanimivo ozadje za fotografiranje. V času različnih družabnih omrežij je seveda zelo pomembno narediti edinstvene, zabavne in nepozabne fotografije. Z baloni za rojstni dan lahko ustvarimo popolno ozadje za ustvarjanje spominov.

Baloni s številko in drugi

Cenovna dostopnost. Baloni za rojstni dan niso dragi v primerjavi z aranžmaji iz cvetja ali drugimi vrstami dekoracije, zato so primerni za vse priložnosti in vsak žep.

Prilagajanje namenu. Ne glede na to, ali oseba slavi rojstni dan ali obeležuje kakšno drugo posebno priložnost, je dekoracija z baloni vedno primerna oblika popestritve. Pri tem ni pomemben vzrok praznovanja, saj baloni s številko omogočajo najrazličnejše kombinacije, iz katerih lahko sestavimo starost slavljenca, obletnico poroke ali leto upokojitve.

Enostavna uporaba. Zlahka jih je napolniti z zrakom ali helijem ter po zabavi tudi hitro pospraviti. Mogoče jih je pritrditi na posebno ogrodje, na stene, strop, okrasiti vhod ali zunanji prostor, polepšati sladki kotiček s torto ali omizje, kjer sedi slavljenec. Baloni za rojstni dan lahko lebdijo na vrvici ali so pritrjeni na podporne palice. Na voljo so različne vrste materialov, vključno z naravnim lateksom ter okolju prijazne podporne palice iz papirja.

Baloni s številko

Življenje je kratko, zato si ga popestrimo z rojstnodnevnimi baloni s številko

Načrtovanje rojstnodnevne zabave je lahko pravo pustolovsko potovanje. Dnevi, ki jih odštevamo do pomembnega datuma, so zasedeni z različnimi opravki, kot so rezervacija prostora, organizacija zanimivih iger ali dejavnosti, ki bodo zabavale goste, trendovska dekoracija z baloni ter seveda kulinarična pogostitev s hrano in pijačo. Zato je najbolje, da se priprav lotimo čimprej, da bo ta pomemben dogodek ostal vsem udeležencem zabave v lepem spominu.

Ne glede na to, ali želimo organizirati bučno zabavo, o kateri se bo še dolgo govorilo, ali nam je v interesu ustvariti intimno vzdušje, namenjeno le ožjemu krogu izbranih gostov, je potrebno pravočasno načrtovati podrobnosti, Dobro je najprej izbrati temo, ki je na nek način povezana s slavljencem in se bo kot rdeča nit vlekla tudi pri izbiri dekoracije.

BALONI ZA ROJSTNI DAN

Če gre za otroški rojstni dan, lahko izberemo popularne motive iz risank ali filmov, ki bodo z baloni za rojstni dan zabavali prisotne malčke. Partnerja lahko razveselimo z romantično idejo, v kateri baloni s številko označujejo pomembno obletnico skupne poti.

Hčerki lahko pripravimo presenečenje ob opravljeni maturi ter organiziramo zabavo v družinskem krogu, s katero jo bomo pospremili v odrasli svet. Sina, ki je uspešno opravil vozniški izpit, lahko razveselimo z njegovim prvim avtomobilom, ki ga bo zakrivala ogromna dekoracija z baloni, tako da bo presenečenje še večje. Vnukom lahko vsak mesec prvega leta obeležimo z baloni s številko ter ustvarimo čudovite fotografije za družinski album. Skratka, možnosti so neomejene, tako kot tudi ponudba kakovostnih dekorativnih izdelkov v spletni trgovini Peki.si.

Dekoracija z baloni

Baloni za rojstni dan, napisi, girlande in drugi dodatki za nepozabno zabavo

Na spletni strani podjetja BTF d.o.o. ter fizičnih trgovinah Peki v Ljubljani, Ajdovščini in Mariboru je mogoče najti različne izdelke, s katerimi lahko organiziramo edinstveno praznovanje tako doma, kot tudi na različnih prireditvenih prostorih ali dvoranah. Med dobro založeno ponudbo slaščičarskih pripomočkov ter živil za peko, se nahaja tudi pester party program, ki vključuje tematske komplete balonov, papirnatih lončkov in serviet z najrazličnejšimi motivi za otroke in odrasle.

Eni najbolj priljubljenih in prodajanih artiklov so baloni s številko iz barvne folije, ki se lahko napolnijo s helijem. V zadnjem času so tudi zelo priljubljeni lateks baloni z LED lučko v različnih barvah, ki pričarajo čudovito romantično vzdušje na plesišču.

Da bodo baloni za rojstni dan hitreje in lažje napolnjeni, si lahko pomagamo z običajno ali dvostransko tlačilko, s katero lahko po končani zabavi zrak enostavno izpihamo. Party program vključuje tudi jeklenko s helijem, s pomočjo katere bomo v kratkem času napolnili številne balone ter se ob tem neznansko zabavali.

Vabljeni k obisku spletne strani, kjer se poleg kakovostne in zanimive dekoracije nahajajo tudi papirnati krožniki, kozarci, pribor, slamice in konfeti, ki so prav tako tematsko prilagojeni različnim praznikom, obletnicam in drugim pomembnim dogodkom.

Baloni za rojstni dan

Vir:
https://peki.si/