Dekoracije za rojstni dan za popolno rojstnodnevno zabavo

Dekoracije za rojstni dan so pomemben detajl vsake zabave ne glede na to, ali je to otroška zabava ali praznovanje Abrahama. Je odgovornost načrtovanja rojstnodnevne zabave pristala na vas in niste čisto prepričani, kako se lotiti okraševanja? Nikar ne skrbite. Spodaj je zbrana kopica nasvetov, ki vam bo pomagala pri načrtovanju popolne rojstnodnevne zabave.

Preden si začnete ogledovati dekoracije za rojstni dan, pomislite, komu je zabava namenjena. Kaj to osebo navdušuje? Kakšne barve so ji všeč? Bi ji morda ustrezala tematska zabava? Koliko ljudi se bo udeležilo zabave? Ko si boste odgovorili na vprašanja, boste imeli malce boljšo predstavo o tem, kakšno zabavo želite prirediti.

Dekoracija za rojstni dan pri tem igra ključno vlogo, toda nikar ne pozabite na krožnike, pribor, slamice, serviete in pladnje. Dobra dekoracija za rojstni dan bo namreč poskrbela za sproščeno vzdušje in pripomogla pri ustvarjanju prečudovite zgodbe.

Dekoracije za rojstni dan

Dekoracija za rojstni dan - okraševanje z baloni

Ob omembi dekoracije za rojstni dan so prva misel - baloni Številka, folija, lateks, girlanda iz balonov, okrogli, baloni z LED lučko - možnosti so neskončne. Čeprav so prve skulpture iz balonov zasnovali že Azteki, jih zaradi njihove edinstvenosti in ustvarjalnosti, kot osrednjo dekoracijo uporabljamo še danes. Razlog za to je njihova vsestranskost.

Dekoracije za zabave, kot so baloni in konfeti za rojstni dan, kljub svoji preprostosti dopuščajo pravljično okrasitev po ugodni ceni. Prav tako organizatorjem zabav omogočajo veliko prilagoditev po barvi, obliki, detajlih in sporočilih za slavljenca. Se sprašujete, katere izbrati? Baloni iz naravnega lateksa kavčuka so pogosta izbira zaradi svoje praktičnosti, prijaznosti do okolja in ugodne cene.

V spletni trgovini www.peki.si podjetja BTF d.o.o. boste našli tudi balone z LED lučjo, ki so odličen dodatek k večernim zabavam. Zadnje čase so med vse bolj priljubljeni še folija baloni. Številka, napis in oblike, napolnjene s helijem vse bolj, tekmujejo z lateksom zaradi daljše življenjske dobe. Balon iz folije lahko, odvisno od ravnanja in temperaturnih sprememb, zdrži več tednov. Ob nakupu v spletni trgovini www.peki.si jih prejmete napolnjene s helijem ter obtežene na traku z utežjo.

Baloni številka in drugi

Tematska dekoracija za rojstni dan poenostavi načrtovanje zabave

Okraševanja rojstnodnevne zabave se boste najlažje lotili, če boste imeli vnaprej izbrano temo. Teme poskrbijo za preprostejšo izbiro barvne sheme in motivov. Z njimi nato uskladite pribor, slamice, serviete, krožnike, balone, girlande, piščalke, konfete in drugo dekoracijo za rojstni dan. Prizadevajte si, da bo tema in dekoracija za rojstni dan čim bolje odražala slavljenca.

Pravi hit trenutno so otroške zabave na temo Ledenega kraljestva, Zlatolaske, Trnuljčice, Sneguljčice, Minnie miške, Miki miške, Pokemonov, Male morske deklice, Vaiane, Vojne zvezd, Avtomobilov ter za nekoliko mlajše Hello Kitty, Spuži Kvadratnika, Gasilca Sama, Pujse Pepe in nepozabnega Baby Sharka.

Vse omenjene dekoracije za zabave lahko najdete v spletni trgovini www.peki.si. Če izberete temo, bosta načrtovanje in okraševanje bolj zabavna ter manj stresna. Z izbrano temo boste točno vedeli, kakšna naj bo dekoracija za rojstni dan in katere rekvizite želite uporabiti. Gostom pa boste pokazali, kakšna je vaša interpretacija te teme.

Dekoracija za rojstni dan

Proces načrtovanja zabave in izbira najprimernejše dekoracije za rojstni dan

Iskanje navdiha za dekoracijo za rojstni dan je najbolj zabaven del načrtovanja. Preden začnete iskati navdih, izločite vse elemente, za katere veste, da slavljencu ne bodo všeč.

Najsi bo to barva, tema ali kakšen drug detajl. Če ne veste, kje začeti krasiti - začnite z osnovami in nadaljujte od tam. Osnova je lahko najljubša barva slavljenca, predmet, na katerega je izjemno navezan, risani junak ali sam prostor, kjer se bo zabava odvijala.

Dekoracija za rojstni dan je tista pika na I, ki bo zabavo naredila edinstveno in neponovljivo. Poleg dekoracije za rojstni dan so še tema in izbrane barve tiste, ki vplivajo na razpoloženje gostov. Cilj drobnih detajlov, kot so baloni in konfeti za rojstni dan je, da popestrijo zabavo, ustvarijo veselo vzdušje ter poskrbijo, da se gostje dobro počutijo.

Pri načrtovanju zabave in izbiri dekoracije je najpomembnejše, da niste pod stresom ter preprosto uživate v samem procesu.

Girlande, konfeti za rojstni dan