Moderne hiše, ki zagotavljajo kakovost in varnost bivanja


Marles d.o.o. je najstarejše in največje slovensko podjetje, ki se ukvarja z gradnjo montažnih objektov, med katere sodijo moderne pritlične hiše, večnadstropne hiše, vrtci in šole. Imamo več kot 50 let tradicije, v tem času pa smo zgradili več kot 27.000 individualnih objektov in več kot 380 vrtec in šol. Zavedamo se, da je izbira hiše izjemno pomembna odločitev v življenju vsakega posameznika, zato poleg gradnje objekta nudimo tudi vso potrebno pomoč, od idej do načrta in strokovne pomoči. Moderne enodružinske hiše so izjemno priljubljeni objekti, ki so, kot že ime pove, dovolj velike za eno družino in primerne za vse, ki želite izkusiti življenje v hiši, s svojim vrtom in okolico. Nudimo moderne luksuzne hiše, z najnovejšo opremo, za več izbire obiščite tipske moderne hiše na naši spletni strani, lahko pa se odločite tudi za povsem individualno moderno hišo z garažo ali brez, kjer upoštevamo vaše ideje in želje.

OGLEJTE SI TUDI HIŠE NA KLJUČ


Moderna hiša za vse, ki želijo nekaj več

Podjetje Marles je vodilni ponudnik izvirnih rešitev na področju gradnje sodobnih lesenih objektov v Sloveniji in zavedamo se, da živimo v času, ko izgolj meti hišo ni dovolj. Včasih so se hiše gradile na podoben način, sedaj pa si vsak želi imeti nekoliko drugačno, prilagojeno svojemu stilu življenja. Nudimo kakovostne objekte, ki so narejeni iz kakovostnih materialov, ustvarjamo izvirne in tehnično dovršene objekte, ki so v skladu s pravili in obenem sledijo najnovejšim trendom pri gradnji hiš. Nekaj takšnih tipskih hiš lahko najdete na naši spletni strani, vendar se po navadi naše stranke odločijo za individualno narejeno moderno montažno hišo. Kaj to pomeni? Pri gradnji oz. predvsem načrtih aktivno sodelujete tudi vi, poveste svoje ideje in želje, posvetimo se zgolj vam in vam najprej narišemo nato pa zgradimo vašo sanjsko hišo, ki ste si jo vedno želeli. Cena je seveda nekoliko višja od naših tipskih modernih luksuznih hiš, a še vedno dostopna, da si jih lahko privošči večina ljudi. Prepričani smo, da boste z našim delom izjemno zadovoljni in bo bivanje v takšni hiši izjemno prijetno in udobno, seveda pa lahko takšen objekt uporabljate tudi kot moderno počitniško hišo, za oddih od prehitrega tempa življenja ali vikende.

Moderna hiša z garažoModerna luksuzna počitniška hiša


Moderna hiša - sodobno zasnovana in vrhunsko izdelana

V našem podjetju se trudimo, da držimo korak s trendi, tako da so vse naše moderne stanovanjske hiše sodobno zasnovane, vrhunsko izdelane in obenem prilagojene različnim namenom in krajem, kjer bodo postavljene. Vsi materiali, ki jih uporabljamo za gradnjo modernih luksuznih hiš so v skladu z mednarodnimi standardi, ki jih redno preverjajo neodvisnih strokovnjaki, vse za kakovost in vaše zadovoljstvo. Pomembna lastnost marlesovega načina gradnje je gradnja v zaprtih prostorih v kontrolirani klimi, kar pomeni, da je gradnje neodvisna od vremena in zato lahko poteka hitreje in bolj kakovostno, možnost vselitve pa je tako izjemno hitra. Tipski objekti so racionalno zasnovani, kjer je izkoriščen vsak meter površine za kakovostno, varno in udobno preživljanje časa v vaši hiši. Nudimo moderne enodružinske hiše z garažo ali brez, ki vas bodo navdušile.


Moderne luksuzne hiše - višji standard po vaših željah

V našem podjetju smo specializirani za montažno leseno gradnjo, a nas zanimajo vedno novi in novi izzivi zato nudimo kakovostne moderne luksuzne hiše, ki imajo višji standard s poudarkom na luksuzu. Gre za individualno zasnovane projekte, kjer stranke povedo svoje želje in ideje, mi pa jim jih poizkušamo uresničiti. V kolikor imate željo ali idejo o moderni luksuzni hiši nas kontaktirajte in naši strokovnjaki vam bodo z veseljem pomagali z odgovori in nasveti. Ne glede na to ali se odločite za moderno hišo ali moderno počitniško hišo smo mi pravi naslov za vas.

GRADNJA MONTAŽNE HIŠE