Atrijske montažne hiše na ključ navdušijo z veličino

Atrijske montažne hiše na ključ so primerne za pametne investitorje, ki jim je občutenje veličine prostora še posebej pomembno. Atrijske montažne hiše na ključ so moderne stanovanjske hiše, kjer so vsi prostori hiše združeni le v eni etaži. Tloris hiše je tako bistveno večji, kot je pri nadstropnih hišah. Investitor s tem dobi razgibano ureditev prostorov v pritlični etaži, ki je ena največjih odlik atrijskih montažnih hiš. Atrijske montažne hiše na ključ so pametna odločitev, saj s tovrstno gradnjo vse skrbi in zapletenost usklajevanja prenesete na krovno podjetje, s katerim podpišete gradnjo hiše na ključ. Podjetje Marles hiše vam nudi montažne hiše ugodno, kar je razvidno iz našega cenika montažnih hiš.

 

NA SPLETNO STRAN

 

Atrijske montažne hiše na ključ primerne za posebne potrebe

Ljudje z oteženim gibanjem, kot so na primer starostniki ali invalidne osebe, bodo še posebej veseli atrijske montažne hiše na ključ. Te ugodne montažne hiše namreč nimajo stopnišča, kar pomeni, da ne bo nepotrebnih stroškov z vgradnjo dvigala. Poleg tega je tloris v teh hišah zelo razgiban in gospodarno uporabljen, tako da bo izkoriščenost prostorov v tej hiši zelo učinkovita. Podjetje Marles, ki vam nudi ugodno gradnjo hiše na ključ, je podjetje z več kot polstoletno tradicijo, tako da so naše hiše zasnovane pametno. To je zelo lepo razvidno iz naših tlorisov hiš. Vabimo vas k ogledu našega cenika montažnih hiš.

Atrijske montažne hiše na ključCenik montažnih hiš

Naš cenik montažnih hiš priča, da boste sklenili dober posel

Podjetje, ki je v poslu že tako dolgo, kot smo mi, razvije postopke izgradnje, s katerimi minimalizira stroške, a hkrati maksimalizira kvaliteto svojega proizvoda. S tem pa največ pridobijo prav naši naročniki. Z nami je pridobilo že več kot 27.000 naročnikov, saj smo postavili že toliko hiš. Naša učinkovitost je razvidna iz našega cenika montažnih hiš. Ta cenik montažnih hiš je najboljši dokaz, da boste z nami sklenili odličen posel, če se boste odločili za atrijsko ali katero drugo montažno hišo na ključ.

 

Tlorisi naših hiš pričajo o tem, da smo zelo kreativni

Vabimo vas k ogledu tlorisov naših hiš. Tako boste videli, da imamo rešitev za vse vrste investitorjev, ki si želijo kar čimbolj uporabnih stanovanjskih površin.

 

Več o majhnih pritličnih hišah >>

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Marles d.d.
Naslov
Limbuška cesta 2
2341 Limbuš
Spletna stran
E-pošta
02 4294555
Seznam fraz
Atrijske montažne hiše na ključ, cenik montažnih hiš, tloris hiše
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA