Majhne montažne hiše za veliko udobja

Majhne montažne hiše so kot nalašč za sodobno bivanje, saj zadovoljujejo potrebe po stanovanjskem prostoru, obenem pa ohranjajo majhnost in praktičnost. Kakšno hišo oziroma dom si želi vsak posameznik, je seveda popolnoma odvisno od okusa in možnosti, ki jih nudi lokacija. Pritlične montažne hiše so na primer izredno priljubljene, vedno bolj pa se ljudje odločajo tudi za pasivne hiše. Tako lahko na primer načrt mansardne hiše ali montažna hiša enokapnica oziroma kakršna koli drugačna hiša vključuje tudi značilnosti pasivne hiše, ko dolgoročno prinaša prihranek in manjšo porabo energije. Majhne montažne hiše pravzaprav združujejo prednosti stanovanja in hiše – kar je pravzaprav idealna kombinacija.

Majhne pritlične hišePritlične pasivne hiše

Majhne pritlične montažne hiše

Pritlične montažne hiše so ena od možnosti, ki jih ponujamo v podjetju Marles. Idealne so za tiste, ki ne želijo visoke zgradbe. Izdelane so lahko kot tipski izdelki, lahko pa obliko in velikost povsem prilagodimo stranki. Zato lahko ustrežem tistim, ki si želite majhne montažne hiše, večje pritlične montažne hiše ali pa pasivne hiše povsem po lastnem okusu. S sodobno tehnologijo in upoštevanjem najsodobnejših tehnik gradnje smo v Marlesu že več kot pol stoletja zapisani vrhunskim izdelkom, ki so ves čas na trgu zelo priljubljeni, kar kaže na to, da so izdelki zanesljivi in kakovostni.

 

Pasivne hiše Marles

Tako velike kot majhne montažne hiše so lahko tako imenovane pasivne hiše. Montažna hiša enokapnica, pritlične montažne hiše ali pa hiše povsem sodobnega videza morajo za oznako 'pasivna' ustrezati določenim pogojem, sicer pa oblika ni toliko pomembna. Bistveno je, da je na primer načrt mansardne hiše zasnovan tako, da so toplotne izgube čim manjše, poraba energije nizka čim bolj pa se izkorišča naravne vire energije. Pasivne hiše so se na trgu pojavile konec devetdesetih let prejšnjega stoletja in so vse od takrat del naše ponudbe. Oglejte si naše velike in majne montažne hiše, sporočite nam svoje želje in ustvarili bomo vaš sanjski dom.

 

PODROBNEJE O PASIVNIH HIŠAH

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Marles d.d.
Naslov
Limbuška cesta 2
2341 Limbuš
Spletna stran
E-pošta
02 4294555
Seznam fraz
Majhne montažne hiše, pritlične montažne hiše, pasivne hiše
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA