Manuel Fickovic s.p.

Lasni podaljški 123

Lasni podaljški – ko si zaželite spremembo

Lasni podaljški so čudovit način, da vaši lasje zasijejo v vsej bujnosti in lepoti. Za to lahko poskrbite tudi  kar doma. V spletni trgovini Lasni podaljški 123 so vam na voljo različne vrste podaljškov, s katerimi uredite svojo najljubšo frizuro; takšno, s kakršno ste si najbolj všeč. Izbrale boste lahko barvo, ki se prilagodi naravnemu odtenku vaših las, in tako ustvarile krasen videz. Negovani lasje so za marsikatero žensko med bistvenimi elementi njene podobe. V hitrem tempu življenja pa velikokrat primanjkuje časa za urejanje pričeske, poleg tega lahko lasje rastejo počasneje, kot bi si morda želele. Tedaj pride prav uporaba podaljškov. Nudimo vam linijo Oxy Premium iz 100-odstotno naravnih las, ki zagotavljajo eleganco in kakovost.

Lasni podaljški clip on: preprosta uporaba in lep učinek

Če želite preizkusiti nov videz in raziskati različne možnosti z lasmi, so lasni podaljški clip on prava izbira. So enostavni za uporabo, namestite si jih lahko kar v domači kopalnici. Obloženi so s silikonom, tako da so udobni za nošenje. Paket vsebuje več različno velikih trakov las, ki jih pritrdite s sponkami na zadnji in stranski del glave. Lasem dajo želeno dolžino in povečajo volumen. Na izbiro so vam pestre barve, od različnih odtenkov črne, rjave in blond do drznejših rdeče, modre in srebrnkaste barve.

Microring lasni podaljški so inovativen pripomoček za goste lase

Imenujemo jih tudi Micro Loop ali Dream lasni podaljški in predstavljajo navdušujočo inovacijo na tem področju. Pomenijo hitro in lahkotno podaljševanje las. Vstavljajo se brez uporabe lepila ali toplote, tako vaših las ne bodo poškodovali, prav tako ne povzročajo bolečin. Vaši lasje bodo videti gosti, privlačni in naravni. Lasni podaljški Microring so na voljo v setu 20 čopkov dolžine 50 centimetrov, ki jih pritrdite z obročki, obloženimi s silikonom. To so stoodstotno naravni indijski lasje. V ponudbo je vključena še brezplačna igla microring.

Microring lasni podaljški za zgoščevanje las

Lasni podaljški Clip On z eostavnim pritrjevanjem

Clip on volumizer za polno pričesko

Za razkošen volumen las lahko preizkusite še Volumizer iz naše ponudbe. Odločite se lahko za dolžino 40 ali 50 centimetrov. S štirimi sponkami se ga hitro vstavi, prilagodi se barvi in strukturi vaših las in jim doda očarljivo polnost. Gosti lasje prispevajo k samozavestnemu počutju.

Spletna trgovina Lasni podaljški 123

V naši spletni trgovini vas čaka raznovrstna ponudba izdelkov, s katerimi en, dva, tri lično oblikujete pričesko in tako svoji podobi daste »piko na i«. Z njimi dosežete naraven videz močnih las z lepimi konicami.

Obiščite našo spletno trgovino

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje