Svečke bodo polepšale vsako torto

Že od nekdaj so svečke atraktiven in zabaven dodatek za rojstnodnevno torto. Ne samo, da popestrijo tradicionalno rojstnodnevno slaščico, temveč s seboj nosijo celo simbolni pomen.

Ko namreč pihamo svečke za rojstni dan, si moramo zaželeti željo. Če nam uspe ugasniti vse hkrati, to pomeni, da se nam bo želja tudi izpolnila. Prav zaradi tega so svečke še posebej priljubljene na otroških zabavah.

Svečke za rojstni dan

Svečke za rojstni dan so potrošni material

Nočemo da so svečke za rojstni dan, s katerimi okrasimo torto, potrošni material. Večkrat jih bomo lahko uporabili le, če jih dejansko ne prižgemo. To pa vseeno ne pomeni, da jim ni potrebno namenjati nobene pozornosti.

Danes lahko svečke dobimo v različnih barvah in oblikah. Najbolj osnovne so tiste tanke, raznih barv, ki jih s pomočjo podstavkov postavimo na torto. Zelo pogoste so tudi takšne v obliki številk.

V spletni trgovini peki.si imajo sicer izredno velik nabor atraktivnih svečk za torto. Na voljo so tako svečke v obliki Miki miške, pujse Pepe, junakov iz risanke Ledeno kraljestvo, Pepelke in tako dalje. Fantje pa se bodo še posebej razveselili svečk v obliki junakov risanke Avtomobili, v obliki Spiderman-a, Hulka, dinozavrov itd..

Svečke za torto - pri odraslih izberite nekaj posebnega

Če želite s svečkami okrasiti torto za odrasle, raje posezite po čem izvirnem. Lahko izberete standardne v različnih barvah. Zelo so priljubljene svečke za rojstni dan fontana, ki jih ni mogoče ugasniti. Izredno atraktivne so tiste, ki svetijo z barvnim ognjem. Na voljo so še mnoge druge oblike.