Kaj vse se moramo vprašati pred nakupom moderne luksuzne hiše?

Pred nakupom ali gradnjo moderne hiše se vsakemu posamezniku zastavlja obilica vprašanj, na katera si mora pred nakupom moderne hiše odgovoriti:

  • Kako naj moderna hiša izgleda?
    Kako velika naj bo hiša?
  • Ali naj bo hiša nadstropna?
  • Kako je najbolje ogrevati prostore v hiši?
  • Kam postaviti garažo?

Vprašanj je seveda še ogromno, prav o vseh pa velja pred nakupom moderne hiše dobro premisliti, saj nakup hiše predstavlja dogodek v življenju, ki ga ponovimo enkrat ali zgolj nekajkrat ter moramo biti zato o pravilnosti svojega nakupa več kot prepričani.

moderna hišamoderna hiša

Med katerimi paketi gradnje lahko stranke podjetja Marles izbirajo?

V podjetju Marles ponujamo kakovostne in udobne moderne luksuzne hiše. Naše stranke lahko izbirajo med različnimi paketi izvedbe, ki smo jih pripravili zaradi lažjega razumevanja načina gradnje ter predvsem zaradi večje in boljše preglednosti naših del. Stranke lahko izbirajo med sledečimi paketi:

  • Paket S: osnovni elementi z montažo
  • Paket M: zunaj dokončan objekt
  • Paket L: delni ključ
  • Paket XL: polni ključ

Kako poteka gradnja moderne luksuzne hiše v podjetju Marles?

Sam potek gradnje moderne hiše podjetja Marles se precej razlikuje od gradnje standardnih hiš. Temeljna značilnost lesene montažne gradnje, kot jo zagotavljamo v Marlesu, je namreč, da celotni lesen, industrijsko proizveden del objekta (govorimo dejansko o celotni konstrukciji objekta), vključno s fasado in vgradnjo stavbnega pohištva, izdelamo v proizvodnji ob kontroliranih klimatskih pogojih, kar je jamstvo za kvaliteto ter vremensko neodvisen in hiter potek dela na gradbišču. Pri gradnjah modernih hiš Marles je namreč izjemnega pomena, da se gradnja odvija po vnaprej določenih načrtih ter je lahko tako do potankosti nadzorovana.

VEČ O MODERNI GRADNJI HIŠE SI PREBERITE TUKAJ!

Kakovostni in obstojni materiali zagotavljajo optimalne pogoje bivanja

Materiali, ki jih pri gradnji modernih hiš podjetja Marles uporabljamo so 100% naravni. Primarni material, ki ga pri gradnji modernih hiš uporabljamo je les. Les je izjemno trpežen in trajen, hkrati pa ponuja zdravo bivalno okolje, deluje antialergeno ter antistatično in je tako primeren tudi za alergike, ob tem pa je tudi izjemno dober izolator. Moderne hiše izdelane iz lesa bodo tako enostavno zadrževale toploto v prostorih pozimi, poleti pa bo v hiši prijetno hladno.

Za obloge sten modernih hiš uporabljamo mavčno vlaknene plošče, ki so v celoti izdelane iz naravnih materialov in sicer iz mavca in celuloznih vlaken, ki so pridobljena po postopku mehanskega drobljenja izbranih vrst odpadnega papirja. Potrebno je poudariti, da so mavčno vlaknene plošče negorljive in spadajo v višji cenovni razred.

Kot izolacijske materiale modernih hiš uporabljamo celulozo, kameno volno in grafitni ekspandiran polistiren. Vsi materiali se lahko pohvalijo z izjemno dobrimi izolativnimi lastnostmi. Neopor (kot krajše imenujemo grafitni ekspandiran polistiren) je nov, zelo učinkovit toplotno izolativni material, narejen na osnovi ekspandiranega polistirena - stiropora. Osnovnemu materialu so dodani mikroskopsko majhni delci grafita, ki reflektirajo toplotno sevanje in s tem močno zmanjšujejo prenos toplote v materialu.

Nabor tlorisov modernih luksuznih hiš z garažo je širok

V podjetju Marles ponujamo pestro izbiro modernih luksuznih hiš. z garažo Stranke lahko izbirajo med pestrim naborom tlorisov modernih enodružinskih hiš. Moderne hiše lahko naročite z garažo ali brez garaže. Poleg stanovanjskih hiš pa smo v podjetju Marles pripravili tudi široko izbiro modernih počitniških hiš.

V primeru, da vas zanima več o modernih luksuznih hišah nas kontaktirajte po telefonu ali po e-pošti, kjer vam bomo z veseljem odgovorili na vprašanja, ki se vam o modernih hišah še zastavljajo ter vam tako pomagali pri odločitvi o nakupu moderne hiše z garažo ali moderne počitniške hiše, kjer boste lahko preživljali čas z vašimi najdražjimi. Veseli pa bomo tudi vašega obiska v naši poslovalnici, kjer vam bomo z idejami pomagali do odločitve o moderni hiši, ki bo ravno pravšnja za vas in vašo družino.

0
 Advanced issue found
3