Prodajna uspešnica na trgu - silikonski modeli

Vsakdo ki se rad ukvarja s pripravo in peko peciva, je gotovo že slišal, da so postali silikonski modeli za peko pravi hit na našem tržišču. Silikonski model za peko in pripravo hladnega peciva je postali nepogrešljivi pripomoček vsake kuhinje, kjer se radi ukvarjajo s peko in pripravo slaščic. Silikonski modeli so zanimivi, ker lahko z njihovo pomočjo stopite izven okvirja. Zakaj bi izbrali klasične oblike, ko pa lahko izberete silikonski model za peko srčkov, konjičkov, rožic… Otroci so nad novimi silikonskimi modeli zagotovo najbolj navdušeni. Vsak dan nove, inovativne oblike slaščic, omogočajo trendovski silikonski modeli. Uporaba je preprosta, njihovo vzdrževanje pa je enostavno.

Preberite več o silikonskih modelih za peko doma

Silikonski modeli za čokolado omogočajo širok nabor različnih oblik

V naši ponudbi boste našli silikonske modele za čokolado in druge hladne sladice različnih oblik in velikosti. Če iščete pekač na katerega se pecivo ne bo prijelo in ga želite nepoškodovanega postreči gostom, so prava izbira silikonski modeli. Prav tako so silikonski modeli za zamrzovanje odlično dopolnilo k vaši kuhinjski opremi. Primerni so za vse, ki radi vnaprej pripravite hrano ali pecivo. Silikon je zelo vsestranski material in se vedno bolj uporablja v industriji kuhinjskih pripomočkov. Zaradi njegove uporabnosti ga v svetu vedno bolj cenijo in uspešno nadomešča pekače iz drugih materialov. Za vse ljubitelje čokolade imamo na zalogi veliko izbiro silikonskih modelov za čokolado, s pomočjo katerih si boste lahko polepšali dni in pogostili male in velike goste. Obiščite našo spletno trgovino, kjer si boste ogledali silikonske modele za čokolado in vse ostale modele za sladke pregrehe. Najnovejša ponudba so silikonski modeli za Mirrorglaze, ki jih boste našli na spletni strani.

Silikonski modeli za pekoUporaba silikonskih modelov za zamrzovanje

Silikonski modeli za zamrzovanje – hladna skušnjava za vroče navdušence

Silikonski modeli za zamrzovanje so narejeni iz kakovostnega 100% silikona, ki je izredno obstojen in vzdržljiv material in poskrbi za enostavno zamrzovanje in izdelavo hladnih sladic. Za vse sladokusce, ki uživate v sladkih razvadah so nepogrešljivi pripomoček v kuhinji ravno silikonski modeli za zamrzovanje. Uporaba le-teh je zelo vsestranska saj jih lahko postavimo v hladilnik, zamrzovalnik, mikrovalovno pečico, navadno pečico, brez problema pa jih lahko operete v pomivalnem stroju. Silikonski modeli za čokolado so prav tako enostavni za vzdrževanje, lahko jih zložimo eden v drugega in ne bodo zavzeli veliko prostora, prav tako pa ne bodo izgubili oblike in bodo ves čas izgledali kot novi. Če želite izvedeti več o silikonskih modelih za peko in o ostalih silikonskih modelih, se obrnite na našo spletno stran ali pa obiščite naše prodajalne.