Nizkoenergijske atrijske montažne hiše: gradnja preverjenih proizvajalcev

Nizkoenergijske montažne hiše so v Sloveniji v zadnjih letih pravi trend. K temu je zagotovo pripomoglo dejstvo, da se ljudje vse bolj zavedajo svojega vpliva na okolje. Nizkoenergijske montažne hiše so vse tiste hiše, ki izpolnjujejo določene standarde in spadajo v ustrezen energetski razred glede letne porabe energije za ogrevanje. V podjetju Javušnik d. o. o. se ukvarjamo z gradnjo montažnih hiš, med njimi so tudi nizkoenergijske montažne hiše. Ponujamo vam kakovostne in cenovno ugodne montažne hiše, med katerimi boste našli nadstropne, mansardne in atrijske montažne hiše ter brunarice. Med proizvajalci montažnih hiš slovimo predvsem po dejstvu, da pri svojem delu uporabljamo izključno les, ki ga pridobivamo iz lastnih in okoliških gozdov. Vse naše nizkoenergijske montažne hiše so individualno zasnovane in se lahko po potrebi prilagodijo vašim željam in potrebam, vse od tlorisa pa do konstrukcije hiše ter kombinacije materialov. Vas zanimajo tudi pasivne montažne hiše? Vabimo vas, da nas kontaktirate preko telefona ali elektronske pošte. Še bolj pa bomo veseli vašega obiska na sedežu podjetja, kjer lahko skupaj najdemo rešitev za vas.

OGLEJTE SI PRITLIČNE MONTAŽNE HIŠE S ČUDOVITIMI ATRIJI


Zanesljivi proizvajalci nizkoenergijskih montažnih hiš

V splošnem velja, da je gradnja montažne hiše hitrejša in bolj enostavna kakor klasična zidana gradnja. Vsi elementi nizkoenergijske montažne hiše so proizvedeni v notranjih prostorih in kontrolirani klimi, sestavljajo pa se na gradbišču. Podjetje Javušnik d. o. o. je družinsko podjetje, ki nas povezuje ljubezen do lesa in dela z njim. S trdim delom smo predelavo lesa razširili na izdelavo in gradnjo nizkoenergijskih montažnih hiš in brunaric slovenskega porekla, ki nastanejo na podlagi celotne lastne proizvodnje od hloda do hiše. Ponosni smo na dejstvo, da smo eden redkih proizvajalcev montažnih hiš, ki se lahko pohvali, da pri proizvodnji in gradnji montažnih hiš uporabljamo izključno les iz slovenskih gozdov. Pri svojem delu gradnje nizkoenergijskih montažnih hiš smo natančni, zanesljivi in hitri. Želimo biti preprosti, dostopni in prilagodljivi strankam. Če iščete zanesljivega proizvajalca montažnih hiš, potem je naše podjetje pravi naslov za vas.

Nizkoenergijske pasivne montažne hiše


Nizkoenergijske atrijske montažne hiše

V naši ponudbi montažnih hiš lahko poleg mansardnih in nadstropnih montažnih hiš najdete tudi priljubljene atrijske montažne hiše, ki ponujajo udobje bivanja v eni sami etaži. So izredno priljubljene pri mladih družinah in starejših, predvsem zaradi odsotnosti stopnic. Že v osnovi vam ponujamo pohoden pod nad pritličjem, s čimer dobite tudi uporabno pohodno podstrešje, ki ga lahko uporabite za shranjevanje ali pa ga po želji dogradite v mansardno stanovanje brez posegov v konstrukcijo. Osnovni gradbeni material naših nizkoenergijskih montažnih hiš je kakovostni pohorski les. Stene iz lesa pri gradnji montažnih hiš v večini kombiniramo še z dodatno toplotno izolacijo, s čimer dosežemo želeno energijsko varčnost objekta. Vse naše montažne hiše dosegajo standarde nizkoenergijske gradnje. Se zanimate tudi za pasivne montažne hiše? Kontaktirajte nas!


Gradnja montažne hiše je hitra in kakovostna

Pri gradnji nizkoenergijskih montažnih hiš uporabljamo štiri različne konstrukcijske sisteme montažnih hiš, in sicer sistem Standard (dosega toplotno prehodnost skozi izolacijo 0,121 W/M2K, kar ga uvršča med nizkoenergijske montažne hiše), sistem Javušnik (konstrukcijski sistem Javušnik je nizkoenergijski sistem gradnje montažne hiše in dosega toplotno prehodnost 0,110 W/m2K, kar ga že približuje pasivni obliki gradnje ), sistem Bruna in sistem Individual. V skladu z vašimi željami lahko konstrukcijske sisteme prilagodimo in uporabimo tudi druge materiale od predvidenih (to ponujamo v sklopu konstrukcijskega sistema Individual).

gradnja atrijske montažne hiše


Zakaj nizkoenergijske montažne hiše Javušnik?

Prednosti naročila montažne hiše Javušnik so predvsem izdelava in gradnja montažne hiše po vaših željah in potrebah, možnosti sprememb referenčnih objektov brez doplačil. Montažne hiše izdelujemo na podlagi principa od hloda do hiše, kar pomeni, da imamo v podjetju celotno lastno proizvodnjo. Izpostavimo lahko, da smo edini proizvajalec montažnih hiš v Sloveniji, ki ima sklenjeno verigo celotne lastne proizvodnje od hloda do hiše.