Ponudba
Pošlji povpraševanje

Požarni red - organizacijski predpis za varstvo pred požarom

požarni red zakonodajaBureau Veritas Certification je podjetje, ki nudi storitve certificiranja kot sta požarni red in varstvo pri delu ter ostale stvari vezane na področja kakovosti, okolja, varnosti, družbene odgovornosti. Sledimo mednarodno priznanim standardom in iščemo rešitve prilagojene potrebam naših strank. Vsako podjetje potrebuje za delovanje požarni red, ki je natančno določen v zakonodaji, le tako lahko zagotavlja prepotrebno požarno varnost za vse zaposlene. Kvalitetna zasnova požarne varnosti je tako eden od ključnih dejavnikov uspešnega podjetja in eden od kazalnikov kakovosti v zdravstvu. V našem podjetju poskrbimo za to, da bodo vaši zaposleni imeli ustrezno znanje o požarnem redu in na koncu pridobili certifikat.

ISO STANDARDI

Požarni red - zagotovite si cetrifikat pri podjetju Bureau Veritas

Požarni red je osnovni predpis, ki ga mora imeti vsako podjetje, oz. bolje rečeno lastnik ali najemnik prostora, kjer se izvaja dejavnost. Gre za predpis s prilogami, ki ureja požarno varnost in določa odgovornost, preventivne ukrepe, odstranjevanje gorljivih odpadkov, predvideno število porabnikov in ostale stvari vezane na požarni red, ki so zapisane v zakonodaji. Vsako podjete mora najprej izdelati oceno požarne ogroženosti, na podlagi le te pa lahko načrtuje ukrepe varstva pred požari, saj je od požarne ogroženosti odvisno izvajanje ukrepov. V podjetju Bureau Veritas nudimo kvalitetno izobraževanje o požarnem redu v skladu z zakonodajo in certifikat, s katerim boste imeli konkurenčno prednost in sporočili zavezanost organizacije k odličnosti in trajnostnemu razvoju. Več preberite tukaj:https://www.vsi.si/bureauveritas/pozarni-nacrt

Požarni red

Usposabljanje v skladu z zakonodajo - požarni red in varstvo pri delu

Delodajalec mora poskrbeti, da je vsak zaposleni v podjetju seznanjen in poučen s požarnim redom in varstvom pri delu. Gre za pomembna kazalnika kakovosti v zdravstvu, obenem pa predvsem kvalitetno teoretično in praktično znanje o požarnem redu v skladu z zakonodajo ter kvalitetna zasnova požarne varnosti lahko preprečita večjo škodo ob morebitnem požaru. Požarni red je tako pomemben predpis in dovolite, da vam pomagamo pri varnosti vaših zaposlenih. Obiščite nas v podjetju Bureau Veritas.