Ponudba
Pošlji povpraševanje

ISO 9001: opis standarda v PDF formatu omogoča enostavno pridobitev bistvenih informacij

Opis ISO 9001, standarda, namenjenega doseganju, vzdrževanju in izboljševanju kakovosti v različnih organizacijah, bi bil lahko zelo obsežen, saj standard natančno predvideva različne metode za izboljšanje poslovnega delovanja. Opis standarda ISO 9001 bi bil poleg tega različen glede na izdajo, ki bi jo upoštevali - od prve izdaje je namreč prišlo do nekaterih precej pomembnih prenov oziroma izboljšav, nazadnje v letu 2015.

Osnovni opis standarda ISO 9001 in ključne prednosti, ki jih prinaša

Sama pridobitev certifikata ISO 9001 je le eden od razlogov, zakaj je smiselno pričeti s postopkom izboljšave kakovosti delovnega procesa v vaši organizaciji. Pridobitev certifikata ISO 9001 bo sicer nedvomno povečala ugled vaše organizacije, vendar je enako pomembna kot cilj tudi pot. Na tej »poti« boste v vaši organizaciji spoznali ključne pristope za vodenje kakovosti, kot jih predvideva ISO 9001; opis najpomembnejših temeljev, s katerim se boste seznanili, seveda predstavlja le začetek te poti, saj je še precej pomembneje, da sam opis iz ISO 9001 prenesete v prakso in tako dosežete boljše rezultate. Standard ISO 9001 v opisu pokriva tri ključna področja: dvig kakovosti delovanja organizacije, zagotavljanje kakovosti proizvodov in zagotavljanje zadovoljstva odjemalcev. Vse to so torej glavne prednosti, ki jih prinaša standard 9001 - certifikat pa je pri tem še zadnja pika na i.

PREBERI VEČ O PRIDOBITVI STANDARDA ISO 9001

Prosto dostopne informacije o standardu ISO 9001 (PDF)

iSO 9001 opisV družbi Bureau Veritas, ki se uvršča v sam vrh svetovnih ponudnikov testiranja kakovosti in podeljevanja certifikatov, si vseskozi prizadevamo za zagotavljanje natančnih in ažurnih informacij v povezavi z različnimi standardi kakovosti, kamor spada tudi standard ISO 9001. PDF dokument, ki ga najdete na naši spletni strani, tako vsebuje pregledno podane informacije o standardu ISO 9001. V PDF dokumentu smo za vas zbrali informacije o ozadju tega standarda, o koristih, ki jih prinaša vaši organizaciji, o metodologiji oziroma o ključnih korakih, ki sestavljajo naš pristop, in o razlikah med različnimi verzijami standarda. Ponujamo vam tudi nekaj najpomembnejših razlogov, zakaj zaupati prav nam. V primeru da PDF o standardu ISO 9001 ne vključuje informacij, ki ste jih iskali, smo vam na voljo za vsa dodatna vprašanja, na katera bomo odgovorili karseda natančno in v najkrajšem možnem času.

Več o certificiranju preberite tukaj.