Ponudba
Pošlji povpraševanje

Ravnanje z okoljem ISO 14001Certificiranje sistemov ravnanja z okoljem ISO 14001

ISO 14001 je mednarodno priznan standard za sisteme ravnanja z okoljem. Podjetja ga lahko prejmejo za svoje storitvene ali proizvodne dejavnosti. Certifikat ISO 14001 dokazuje skladnost ravnanja podjetja z okoljskimi predpisi, odgovorno ravnanje z naravnimi viri, preprečevanje onesnaževanja ter dolgoročno skrb za varstvo okolja. Podjetja, ki vzpostavijo sistem ravnanja z okoljem po standardu ISO 14001, dokazujejo svojo ekološko ozaveščenost, ki bo sčasoma še dodatno pridobivala na veljavi. Trendi kažejo, da prijaznost do okolja že sedaj postaja čedalje bolj pomemben nabavni kriterij, po katerem se odločajo odjemalci (stranke). Če želite ostati konkurenčni na področju varstva okolja in pridobiti ugled v očeh strank, se odločite za certificiranje po sistemu ravnanja z okoljem (certifikat ISO 14001).

Prednosti certificiranja sistema ravnanja z okoljem

Pridobitev certifikata, ki dokazuje vaše prizadevanje za ustrezno ravnanje z okoljem prinaša številne prednosti: večje zaupanje kupcev, investitorjev, javnosti in lokalne skupnosti, izboljšanje nadzora stroškov s pomočjo ohranjanja vloženih materialov in energije, zmanjšano tveganje za odškodninsko odgovornost in posledično pocenitev zavarovalnih premij ter lažjo pridobitev raznih dovoljenj za obratovanje. Bureau Veritas ponuja poleg storitev certificiranja tudi usposabljanje o uvajanju in vzdrževanju sistema ravnanja z okoljem ISO 14001.

PREBERITE KAJ JE IZJAVA O VARSTVU PRED POŽAROM

Certificiranje na ostalih področjih

Poleg certificiranja za ravnanje z okoljem nudimo tudi certificiranje na ostalih področjih, kot so zagotavljanje varnega in zdravega delovnega okolja (OHSAS 18001), sistem vodenja kakovosti (ISO 9001) in certificiranje po drugih mednarodno veljavnih standardih.

Bureau Veritas je svetovno priznana storitvena družba za certificiranje, preskušanje in kontrolo s skoraj dvestoletno tradicijo. Zaposlujemo izkušene strokovnjake z različnih področij, ki vam bodo nudili relevantno povratno informacijo o stanju ter pokazali dodatne priložnosti za izboljšave v prihodnosti. Nepristranskost, usmerjenost na odjemalce in visoki etični standardi so razlogi, ki pojasnjujejo, zakaj so certifikati Bureau Veritas tako iskani in zaželeni. Dodatne informacije najdete na naši spletni strani. Vljudno vabljeni k obisku.

Bureau Veritas Slovenija | Bureau Veritas vam nudi certificiranje sistema ravnanja z okoljem.