Ponudba
Pošlji povpraševanje

Varstvo in zdravje pri delu - ključna pokazatelja urejenosti podjetja

varstvo pred požaromDružba Bureau Veritas, ki deluje od leta 1828 je eden vodilnih ponudnikov storitev na področju certificiranja, kjer še posebej izstopata varstvo in zdravje pri delu, ki sta pomemben del vsakega podjeta. V našem podjetju z inovativnim pristopom pomagamo strankam pri doseganju skladnosti z zahtevami zakonodaje, s čimer se zmanjšuje tveganje na delovnem mestu. Dober primer je teoretično znanje o varstvu pred požarom, kjer dober požarni načrt zmanjšuje možnost požarov, znanje pa pomaga pri odzivu ob morebitnem požaru. Več preberite tukaj:http://www.bureauveritas.si/home/our-services/consulting

VEČ O POŽARNI VARNOSTI

Varstvo in zdravje pri delu - pokazatelj napredka in varnost zaposlenih

Kaj je varnost in zdravje pri delu? Gre za nekakšna pravila oz. standarde, ki zagotavljajo ustrezno ravnanje z zaposlenimi ter delovanje v skladu z zakonodajo. Varstvo in zdravje pri delu sta ključna dejavnika urejenosti in zanesljivosti podjetja, obenem pa varstvo in zdravje pri delu zagotavljata napredek in dokazujeta da organizacija obvladuje pomembna tveganja. Eden od standardov je tudi varstvo pred požarom, ki zagotavlja vsem zaposlenim prepotrebno teoretično in praktično znanje o požarih in reakcijah ob nastanku le-teh, pomebne pa so tudi malenkosti, kot je delovna obleka. Zaposleni imajo tako vso potrebno znanje in lahko varno opravljajo svoje delo. V našem podjetju se zavedamo, kako pomembna sta varnost in zdravje zato nudimo kvalitetne tečaje o varstvu in zdravju pri delu.

delovna oprema

Varstvo pred požarom - predpisi s predlogami za požarno varnost

Varstvo pred požarom zagotavlja vsem zaposlenim v podjetju znanje ter odgovornost, preventivne ukrepe in ostalo znanje, kot npr. katera delovna obleka je primerna za opravljanje dela in pa kakšen je dober požarni načrt. Varstvo pred požarom spada pod varstvo in zdravje pri delu in je pomemben del vsakega podjetja, saj zagotavlja varnost vsem zaposlenim in dobro klimo v podjetju. V kolikor še vedno ne veste točno, kaj je varnost in zdravje pri delu, nas kontaktirajte ali pa obiščite osebno in naši strokovnjaki vam bodo z veseljem razložili nejasnosti. V Bureau veritas vemo kako.