Ponudba
Pošlji povpraševanje

Požarna varnost in zakonodaja: naj za to poskrbijo strokovnjaki


požarna varnost zakonodajaPožarna varnost in zakonodaja na to temo sta za marsikaterega podjetnika pretrd oreh. Priporočamo vam, da pri vas poskrbijo za požarno varnost tisti, ki zakonodajo na tem področju dobro poznajo. Res je, da v nekaterih podjetjih požarni red napišejo sami, ker se jim zdi, da bo cena za požarni red tako najnižja. Toda v primeru, če se pri tem ne upošteva zakonodaja iz požarne varnosti, lahko pride do kazni, ki jo ob pregledu odredi inšpektor, če ugotovi pomanjkljivosti pri požarnem redu. Cena za napako bo v tem primeru kajpak neprimerno višja, kot bi bila cena za požarni red, ki bi vam jo zaračunala usposobljena strokovna oseba. Skrb za varnost in zdravje pri delu mora biti na prvem mestu in tu ne sme biti kompromisov. Zato vsem podjetjem svetujemo, da si omislijo izobraževanje na področju zakonodaje izpožarne varnosti. V našem podjetju poskrbimo za varstvo pred požarom in vse na področju varnosti in zdravja pri delu v Ljubljani in okolici.


Požarna varnost in zakonodaja na tem področju sta zahtevna


Zakonodajo iz požarne varnosti je potrebno skrbno spoštovati. To ni pomembno predvsem zato, da ne bi dobili kazni s strani inšpektorja, ampak zato, ker sta skrb za varnost in zdravje pri delu pomembna zaradi varnosti in zdravja pri delu delavcev. V Ljubljani organiziramo izobraževanje iz požarne varnosti in drugih elementov varstva pri delu. Želimo, da so vsi ljudje, ki so v delovnem razmerju, primerno usposobljeni, poučeni in kvalificirani za ukrepanje v primeru nesreče ali drugih zapletov pri delu.

požarni red cena


Cena za požarni red je pri nas ugodna


Smo strokovnjaki za zakonodajo iz požarne varnosti in vsa druga področja iz varstva pri delu. Poleg tega skrbimo, da so naše cene čimbolj ugodne. Cena za požarni red je tako pri nas konkurenčna oziroma ugodna.