Ponudba
Pošlji povpraševanje

Navodila za varno delo - upoštevanje pravilnika o varnosti in zdravju pri delu

Zdravje pri deluNavodila za varno delo so opredeljena v pravilniku o varnosti in zdravju pri delu, ki ga mora upoštevati vsak delodajalec, z njegovo vsebino pa je dolžan seznaniti tudi vse zaposlene. Upoštevanje navodil za varno delo nam omogoča, da se izognemo nevarnostim pri delu in ohranimo svoje zdravje, hkrati pa vplivamo tudi na boljšo klimo v podjetju oziroma ustanovi. Navodila za varno delo zaposlenim narekujejo, kako naj opravljajo svoje delo in pri tem ostanejo varni. Vključujejo tudi varno delo z viličarjem in z delovno opremo, ki mora biti pred uporabo pregledana s strani pristojne osebe. Nadzor nad varnim delovanjem opreme se mora izvajati redno, opremo pa je potrebno tudi kontrolirati oziroma preizkušati. Če vas zanima usposabljanje o varnosti pri delu v Ljubljani, obiščite podjetje Bureau Veritas. Odjemalcem pomagamo pri doseganju skladnosti z zahtevami zakonodaje in standardov (pravilnik o varstvu pri delu).

Pravilnik o varnosti in zdravju pri delu - visoka kakovost storitev

Varnost pri deluPravilnik o varnosti in zdravju pri delu nalagata evropska in slovenska zakonodaja tako delodajalcem, kot tudi delavcem. V podjetju Bureau Veritas odjemalcem nudimo kakovostne storitve, med katere sodijo tudi izdaja dovoljenja za delo, varnost in zdravje pri delu ter usposabljanja za upravitelje viličarjev ter mostnih in avtodvigal. Zavedamo se pomena upoštevanja pravilnika o varnosti in zdravju pri delu, zato vam bomo z veseljem priskočili na pomoč tudi v primeru nesreč pri delu. Z upoštevanjem navodil za varno deloin pravilnika za varstvo pri delu lahko preprečimo nastanek nesreč na delovnem mestu.

Navodila za varno delo je potrebno upoštevati

Navodila za varno delo so določena z zakonom, kar pomeni, da jih moramo pri delu tudi upoštevati. V nasprotnem primeru lahko pride tudi do sankcij. Upoštevanje navodil za varno delo lahko izboljša odnose v podjetju in ogromno doprinese tudi k boljšemu medsebojnemu sodelovanju. Če vas zanima usposabljanje o varnosti in zdravje pri delu v Ljubljani, nas obiščite v podjetju Bureau Veritas. Z našo pomočjo boste v svojem podjetju zmanjšali tveganja, izboljšali pa boste učinkovitost in uspešnost vašega podjetja.

VEČ O PRAVILNIKU VARNOSTI IN ZDRAVJA PRI DELU