Varstvo pri delu – zagotovite zdravo okolje za zaposlene

 

varstvo pri delu cenaDružba Bureau Veritas, ki je bila ustanovljena leta 1828 se ukvarja z rešitvami na področju kakovosti, varstva pri delu, okolja in družbene odgovornosti. Smo vodilnik ponudnik storitev cetrificiranja, preskušanja in kontrol v svetovnem merilu. Naše vrednote so nepristranskost, neodvisnost, usmerjenost na odjemalce, integritet, etika in okoljska odgovornost. Varnost in zdravje pri delu ter požarni red sta ključna dejavnika pri kakovosti podjetja in merilo napredka v gospodarstvu. V našem podjetju lahko  pridobite izjavo o varnosti z oceno tveganja, obenem pa je cena certfikata varstva pri delu izjemno ugodna. Preberite več tukaj: http://www.vsi.si/bureauveritas/zdravje-in-varnost-pri-delu

 

Varstvo pri delu – pogoj uspešnosti in napredka

 

Vsak zaposleni ima pravico do zdravega delovnega okolja v skladu z zakonom, zato je varstvo pri delu izjemno pomemben segment in pridobiva vse večjo veljavo. Varstvo pri delu je pogoj uspešnosti in napredka gospodarstva in ustanov, obenem pa je stanje varnosti in zdravja pri delu kazalec zanesljivosti in urejenosti v podjetju in prednosti na trgu, kar si seveda želi vsak delodajalec. Poleg varstva pri delu na veljavi pridobiva tudi požarni red, ki ga mora poznati vsak zaposleni, da pridobi potrditev o požarni varnosti in se lahko posveti svojemu delu. Varstvo pri delu je tako nujno za vsakega zaposlenega, kar se zavedamo tudi v podjetju Bureau Veritas in nudimo ugodne cene.

 

VEČ O SISTEMU VODENJA KAKOVOSTI

 

požarni red

 

Ugodna cena varstva pri delu v podjetju Bureau Veritas

 

V našem podjetju nudimo kvalitetna izobraževanja za varstvo pri delu, ki služijo kot priprava na kasnejši teoretični izpit iz varstva pri delu, ki je na voljo po ugodnih cena. Ravno cena za potrdilo o varstvu pri delu je poleg kakovosti ključen dejavnik, zakaj se vse več ljudi odloča za naše podjetje. Po končanem izpitu dobite izjavo o varnosti z oceno tveganja s čimer dokazujete, da ste opravili vse potrebno in lahko začnete z delom v novi službi. V kolikor imate dodatna vprašanja nas lahko kontaktirate in naša strokovna ekipa vam bo z veseljem pomagala.

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
BUREAU VERITAS, Mednarodno podjetje za ocenjevanje skladnosti, certificiranje in usposabljanje s področja kakovosti, okolja ter zdravja in varnosti, d.o.o.
Naslov
Linhartova cesta 49A
1000 Ljubljana
Spletna stran
01 4757600
Seznam fraz
Varstvo pri delu, varstvo pri delu cena
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA