Ponudba
Pošlji povpraševanje

Varstvo pri delu - zagotovite zdravo okolje za zaposlene

varstvo pri delu cenaDružba Bureau Veritas, ki je bila ustanovljena leta 1828 se ukvarja z rešitvami na področju kakovosti, varstva pri delu, okolja in družbene odgovornosti. Smo vodilnik ponudnik storitev cetrificiranja, preskušanja in kontrol v svetovnem merilu. Naše vrednote so nepristranskost, neodvisnost, usmerjenost na odjemalce, integritet, etika in okoljska odgovornost. Varnost in zdravje pri delu ter požarni red sta ključna dejavnika pri kakovosti podjetja in merilo napredka v gospodarstvu. V našem podjetju lahko pridobite izjavo o varnosti z oceno tveganja, obenem pa je cena certfikata varstva pri delu izjemno ugodna. Preberite več tukaj:https://www.vsi.si/bureauveritas/zdravje-in-varnost-pri-delu

Varstvo pri delu - pogoj uspešnosti in napredka

Vsak zaposleni ima pravico do zdravega delovnega okolja v skladu z zakonom, zato je varstvo pri delu izjemno pomemben segment in pridobiva vse večjo veljavo. Varstvo pri delu je pogoj uspešnosti in napredka gospodarstva in ustanov, obenem pa je stanje varnosti in zdravja pri delu kazalec zanesljivosti in urejenosti v podjetju in prednosti na trgu, kar si seveda želi vsak delodajalec. Poleg varstva pri delu na veljavi pridobiva tudi požarni red, ki ga mora poznati vsak zaposleni, da pridobi potrditev o požarni varnosti in se lahko posveti svojemu delu. Varstvo pri delu je tako nujno za vsakega zaposlenega, kar se zavedamo tudi v podjetju Bureau Veritas in nudimo ugodne cene.

VEČ O SISTEMU VODENJA KAKOVOSTI

požarni red

Ugodna cena varstva pri delu v podjetju Bureau Veritas

V našem podjetju nudimo kvalitetna izobraževanja za varstvo pri delu, ki služijo kot priprava na kasnejši teoretični izpit iz varstva pri delu, ki je na voljo po ugodnih cena. Ravno cena za potrdilo o varstvu pri delu je poleg kakovosti ključen dejavnik, zakaj se vse več ljudi odloča za naše podjetje. Po končanem izpitu dobite izjavo o varnosti z oceno tveganja s čimer dokazujete, da ste opravili vse potrebno in lahko začnete z delom v novi službi. V kolikor imate dodatna vprašanja nas lahko kontaktirate in naša strokovna ekipa vam bo z veseljem pomagala.