ALU LES okna za pridih sodobnosti

Ker je okno pomemben element vsake hiše, je pomembno, da izberemo kvalitetna in trpežna okna. Alu les okna so prav takšna. V podjetju Marles izdelujemo kvalitetna in estetsko dovršena lesena in leseno aluminijasta okna z dolgo življenjsko dobo. Skrbno izbrani kakovostni materiali in popolna izdelava alu les oken bodo vašo hiše ne samo zaščitila, temveč jo tudi obogatila in polepšala. Proizvajamo le najboljša, okolju prijazna in energetsko učinkovita okna alu les. Vabimo vas, da si ogledate našo ponudbo lesenih ali alu les oken in prepričani smo, da boste med pestro ponudbo našli vaša nova sanjska okna.

Kolekciji ALU-LES oken

ELEGANT

Alu les okna Elegant

SUPREME

Alu les okna Supreme

Lesena ali ALU okna?

Če ste v dvomu, kakšna okna izbrati, lesena ali alu, potem imamo za vas rešitev. Lesena okna z alu oblogo oziroma alu les okna so izdelana iz kombinacije lesa in aluminija. Iz obeh materialov smo potegnili kar najboljše lastnosti in jih združili v popolna okna, ki so primerna tudi za novogradnje nizkoenergijskih, pasivnih ter energetsko pozitivnih stanovanjskih zgradb.

Okna alu les

V obeh linijah alu les oken boste lahko našli lepa in kakovostna okna iz vseh vrst lesa, v različnih barvnih kombinacijah.

Okna alu les so na voljo v različnih debelinah, izdelana so iz kakovostnega dolžinsko nespojenega lesa: smreke, jelke, hrasta, bora, macesna ali merantija, možni pa so tudi dodatki eksotičnih vrst lesa, ki bodo vaša okna naredila še bolj unikatna. Glede na vaše želje lahko dobite tudi tudi kombinacije različnih vrst lesa. Les je izbran in obdelan po standardu EN942 in je posušen na idealno vlažnost 13%+-2%.

Barve lesenih oken

Popolna kombinacija materialov

Alu les okna Marles imajo dodano ALU oblogo, kar omogoča še boljšo zaščito oken, enkraten in sodoben izgled. Leseno aluminijasta okna bodo vašo hišo spremenila v moderno in sodobno hišo, hkrati pa zaščitila. Alu les okna so enostavna za vzdrževanje, primerna so tudi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami. Alu maska na zunanji strani ščiti okno pred zunanjimi vplivi. V podjetju Marles d.d. smo nadgradili način odpiranja oken, saj smo mu dodali trpežno okovje proizvajalca ROTO, ki omogoča nove opcije odpiranja in varnost do stonje RC2.

Avtomatiziran sistem za okna BDTNadgradnja sistema

Kolekcija Supreme pa nudi celo avtomatiziran sistem s pogonom okovja BDT, ki omogoča, da se okna odpirajo/zapirajo avtomatizirano in neodvisno od uporabnika. To doprinese vedno svež zrak v vašem bivalnem prostoru in pomaga prepričevati škodo na stavbah. Z daljinskim upravljanjem lahko uporabljamo tudi težko dostopna okna, saj nam omogoča, da prilagodimo zračenje našim željam in potrebam. Povečana protivlomna zaščita je omogočena tudi v načinu zračenja, tako da ne boste nikoli več skrbeli za vašo varnost.