Alu les okna - kvalitetni materiali za sodoben in prefinjen videz

Ker je okno pomemben element vsake hiše, je pomembno, da izberemo kvalitetna in trpežna okna. Alu les okna so prav takšna. V podjetju Marles izdelujemo kvalitetna in estetsko dovršena lesena in leseno aluminijasta okna z dolgo življenjsko dobo. Skrbno izbrani kakovostni materiali in popolna izdelava alu les oken bodo vašo hiše ne samo zaščitila, temveč jo tudi obogatila in polepšala. Proizvajamo le najboljša, okolju prijazna in energetsko učinkovita okna alu les. Vabimo vas, da si ogledate našo ponudbo lesenih ali alu les oken in prepričani smo, da boste med pestro ponudbo našli vaša nova sanjska okna.

Okna alu les

Lesena ali alu okna? Leseno aluminijasta okna za sodoben videz vaše hiše

Če ste v dvomu, kakšna okna izbrati, lesena ali alu, potem imamo za vas rešitev. Lesena okna z alu oblogo oziroma alu les okna. V linija alu les oken boste lahko našli lepa in kakovostna okna iz vseh vrst lesa, v različnih barvnih kombinacijah. Okna alu les so na voljo v različnih debelinah, izdelana so iz kakovostnega lesa: smreke, jelke, hrasta, bora, macesna ali merantija. Glede na vaše želje lahko dobite tudi alu les okna iz kombinacije različnih vrst lesa.

Izdelava lesenih oken

VEČ O NAJBOLJŠIH LESENIH OKNIH

Okna alu les - popolna kombinacija materialov za najboljšo zaščito vašega doma

Alu les okna Marles imajo dodano alu oblogo, kar omogoča še boljšo zaščito oken, enkraten in sodoben izgled. Leseno aluminijasta okna bodo vašo hišo spremenila v moderno in sodobno hišo, hkrati pa zaščitila. Alu les okna so enostavna za vzdrževanje, primerna so tudi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami. Alu maska na zunanji strani ščiti okno pred zunanjimi vplivi. Če torej želite kvalitetna leseno aluminijasta okna, je podjetje Marles pravi naslov za vas. Izbirate lahko med različnimi RAL barvami in barvami različnih vrst lesa. Prav tako pa se lahko odločite za spojene ali varjene vogale alu maske.

Lesena okna