Polkna za popolno zaščito vašega doma


Polkna poskrbijo za zaščito vaših lesenih oken. Če ste vgradili kvalitetna lesena okna, nima smisla, da ne bi poskrbeli za dodatno zaščito, ki vam jo omogočijo naša odlična polkna. Če upoštevate naš cenik lesenih polken, se vam to gotovo splača. Polkna pa so zanimiva tudi z estetskega vidika, saj hiša zaradi njih dobi povsem drugače, nadgrajen imidž. Lesena polkna tako dajejo hiši poseben čar, ker so naravna. Če gradite in še nimate vgrajenega stavbnega pohištva, vam priporočamo, da vgradite lesena okna in polkna s pritrdilci za polkna.

IZBERITE POLKNA ZASE S KONFIGURATORJEM


Polkna za vašo večjo zasebnost

Polkna vam omogočijo večjo zasebnost. Če živite v pritličju hiše na področju, ki je v bližini pločnika oziroma ceste v mestu ali na vasi in kjer podnevi ali ponoči mimo hodi veliko ljudi peš, potem je edini način, da ohranite svojo zasebnost, da si omislite lesena polkna. Priporočamo lesena okna in polkna, saj gre za človeku prijazne materiale. Polkna s pritrdilci za polkna pomenijo le majhno investicijo, kar je razvidno z našega cenika za lesena polkna, a za vašo zasebnost lahko to pomeni zelo veliko.

Lesena polkna

Lesena polkna niso koristna le zaradi vaše zasebnosti

Lesena polkna dodobra zaščitijo vaša okna pred raznimi škodljivimi okoljskimi vplivi. Torej polkna niso smiselna le zato, da imate več zasebnosti. Tako lesena polkna v izrazito sončnem vremenu uravnajo količino svetlobe, ki bi sicer neovirano prodirala v vaše bivalne prostore. Če zaprete lesena okna in polkna si lahko omogočite prijetno temo sredi belega dneva, v kateri se lahko v miru spočijete. Na drugi strani polkna s pritrdilci za polkna omogočijo, da vaša okna zaščitite v primeru silovitih udarov vetra oziroma toče. Če denimo veter v smeri vašega okna zažene odlomljeno vejo, bo ta razbila šipo, medtem ko bo na lesenih polknih opazna le kakšna manjša praska ali pa še to ne. Če si ogledate cenik lesenih polken, boste nemara ugotovili, da se vam bolj splača vložiti v polkna, kot pa tvegati s podivjanim vremenom, ki je v sedanjem času še posebej pogosto.

Polkna

Polkna vam lahko prihranijo tudi denar

Polkna imajo tudi funkcijo toplotne izolativnosti. Znano je, da je les dober izolator, zato so lesena polkna že sama po sebi izolativna. Ker pa polkna, ko so zaprta, med seboj in oknom ustvarijo plast zraka, ki je toplejša, kot je zrak zunaj, vam omogočajo dodatno izolativnost. To je še posebej pomembno zato, ker so okna (ne glede na to, kako kvalitetna je zasteklitev) tista točka, na kateri vam uhaja največ toplote pozimi oziroma vdira največ vročine poleti. In to se vam bo seveda poznalo pri nižjih obratovalnih stroških za ogrevanje in uporabo klimatske naprave.

OGLEJTE SI CENIK POLKEN


Lesena polkna pri nas so še posebej ugodna

Slovimo kot izkušen in preizkušen proizvajalec lesenih oken in polken. Naša lesena polkna s pritrdilci za polkna so utemeljena na dolgi tradiciji in celi seriji zadovoljnih strank. Naš cenik lesenih polken in oken pa kaže na to, da so naše cene konkurenčne, torej ugodne. Trudimo se namreč, da so naše cene čim bolj ugodne, saj verjamemo, da so stranke zadovoljne le v primeru, če je nakup v vseh ozirih všečen. To pa seveda pomeni, da mora biti poleg kakovosti proizvoda, ki je predpogoj za dober nakup in navsezadnje tudi za dober posloven odnos med prodajalcem in kupcem, tudi cena takšna, da kupca zadovolji. Če nekaj odličnega kupimo za zelo drago ceno, je naša stopnja zadovoljstva povsem drugačna, kot je v primeru, če nekaj odličnega kupimo za pošteno oziroma ugodno ceno.