Lesena okna, standardne dimenzije in po meri: 80x80 ter drugo

Lesena okna standardne dimenzije so le ena izmed možnosti, ki vam jih ponujamo v podjetju Marles - specializiranem za lesena okna. 100x100, 80x80 in 100 x 120 je le nekaj izmed dimenzij, med katerimi lahko izbirate. Poleg standardnih dimenzij vam je na voljo tudi izdelava po meri - 80x80 in mnoge druge opcije. Sporočite nam svoje želje in za vas bomo izdelali izjemno kakovostno leseno okno100x100 oziroma izbrane velikosti, v poljubni barvi, z okovjem za kombinirano odpiranje in po želji nadgrajeno z možnostjo daljinskega upravljanja za še preprostejše zračenje prostorov.

lesena okna

UGODNA CENA LESENIH OKEN


Kakovostna in ugodna lesena okna: standardne dimenzije ter po meri


Iščete najboljšo kakovost po najboljši ceni? Potem ste vsekakor na pravem mestu. Tako standardne dimenzije kot povsem po meri izdelana lesena okna (100x100, 80x80 in drugo) združujejo najugodnejše razmerje med ceno in kakovostjo. Pri nas vas čaka resnično najboljše leseno okno - 100 x 120, 80x80 ali katera izmed drugih kombinacij lesenih oken standardnih dimenzij, npr. 100x100. Naše osnovno poslanstvo je, da vedno prisluhnemo željam posameznega naročnika, saj je le to zagotovilo, da boste s končnim izdelkom zares povsem zadovoljni - ne glede na to, ali se zanimate za standardne dimenzije ali za izdelavo po naročilu. Številni zadovoljni kupci, ki nam zaupajo že vrsto let, so najboljši dokaz, da nam to več kot uspeva.

lesena okna


Aluminijasta obloga/maska za leseno okno (80x80 in druge velikosti)

Kupcem ponujamo tudi možnost izbire aluminijaste maske za lesena okna - standardne dimenzije ali druge velikosti, npr. 80x80 ali 100 x 120). Leseno okno z aluminijasto masko predstavlja preplet najpomembnejših prednosti posameznih materialov, zato je takšno zunanje stavbno pohištvo še posebej primerno za manj ugodne vremenske pogoje. 80x80 ali katera izmed drugih možnosti - izbira je vaša. Upoštevali bomo vse vaše želje in navodila ter vam tako zagotovili zares sanjska lesena okna standardne dimenzije ali izdelava po meri. Vabljeni!

Več o lesenih oknih standardnih dimenzij:https://www.vsi.si/marles-okna/lesena-okna-standardne-dimenzije