Lesena okna po meri

Podjetje Marles je podjetje z dolgoletno tradicijo in izkušnjami na področju izdelave lesenih oken. Naša lesena okna so kvalitetna, trpežna in estetsko dovršena. Naš pogled je usmerjen v prihodnost, zato se tudi pri našem delu trudimo ostati v stiku z naravo. Z izdelovanjem lesenih oken ostajamo zvesti naravi, za svoje stranke zato izdelujemo samo najboljša okna, ki jih izdelamo po meri iz različnih vrst lesa.

Marles okna

Ne glede na to, kakšne so dimenzije vašega okna, majhne ali velike, prepričani smo, da bomo za vas izdelali kakovostna lesena okna, ki vam bodo še dolgo uspešno služila. Dobra okna so duša vsakega doma, zato smo za vas pripravili veliko izbiro lesenih oken različnih tipskih dimenzij in oblik, lahko pa izberete izdelavo po meri.

Svojo ponudbo smo nadgradili z okni alu les oziroma lesenimi okni z alu oblogo. Oglejte si našo ponudbo na naši spletni strani ali pa nas obiščite na sedežu podjetja. Izdelavo kvalitetnih lesenih in alu les oken so nam zaupale že mnoge zadovoljne stranke. Zdaj je čas, da se o kakovosti naših oken prepričate tudi vi.

Kolekciji lesenih oken v podjetju Marles d.d.

Natur

Lesena okna Natur

Solution

Lesena okna Solution

Les za izdelavo oken

Leseno okno je izdelano iz kvalitetnega lesa (smreke, jelke, macesna, bora, hrasta ali merantija). Na voljo so v različnih debelinah in dimenzijah. Naša okna alu les združujejo najboljše lastnosti dveh kakovostnih materialov, ki smo jih združili v eno okno. Alu les okna so lesena okna z alu masko, ki še dodatno zaščiti okno. So enostavna za čiščenje in vzdrževanje, hkrati pa uspešno kljubujejo tudi najbolj neugodnim vremenskih razmeram. Lesena okna obogatena z alu masko bodo nudila še boljšo zaščito vašemu domu. Izbirate lahko med različnimi dimenzijami lesenih oken, po vaši želji pa lahko izdelamo tudi leseno okno po meri.

Barve lesenih okenLes v naših življenjih pripomore k vzpostavitvi pristnega stika z okoljem.

Strokovna izdelava oken

Leseno okno dimenzijeIzdelava lesenih in alu les oken pri nas poteka strokovno, s pomočjo sodobnih tehnologij, hitro, kakovostno, natančno in popolno. V 50-letni tradiciji smo razvili strategijo, ki je usmerjena v sodobne zelene in trajnostne tehnologije, kar nam omogoča, da vse prednosti lesa kot materiala uporabimo v prid kvaliteti oken. Vedno znova stremimo k virom, ki jih lahko obnovimo in imajo minimalen vpliv na okolje. Tudi pri površinski obdelavi smo razmišljali o ohranjanju okolja kar nas je pripeljalo do obdelave z lazurnimi in pokrivnimi barvami izdelanimi na podlagi akrilne baze ter vodne osnove. 

Prepričani smo, da boste z našimi lesenimi okni in okni alu les več kot zadovoljni, saj vam ponujamo najboljša in najbolj kvalitetna lesena okna po meri v Sloveniji.