Leseno okno po meri: kvalitetna lesena ali alu les okna različnih dimenzij


Podjetje Marles je podjetje z dolgoletno tradicijo in izkušnjami na področju izdelave lesenih oken. Naša lesena okna so kvalitetna, trpežna in estetsko dovršena. Naš pogled je usmerjen v prihodnost, zato se tudi pri našem delu trudimo ostati v stiku z naravo. Z izdelovanjem lesenih okenostajamo zvesti naravi, za svoje stranke zato izdelujemo samo najboljša okna, ki jih izdelamo po meri iz različnih vrst lesa. Ne glede na to, kakšne so dimenzije vašega okna, majhne (60 x 60) ali velike, prepričani smo, da bomo za vas izdelali kakovostno leseno okno, ki vam bo še dolgo uspešno služilo. Dobra okna so duša vsakega doma, zato smo za vas pripravili veliko izbiro lesenih oken različnih dimenzij oziroma po meri. Svojo ponudbo smo nadgradili z okni alu les oziroma lesenimi okni z alu oblogo. Oglejte si našo ponudbo na naši spleti strani ali pa nas obiščite na sedežu podjetja. Izdelavo kvalitetnih lesenih in alu les oken so nam zaupale že mnoge zadovoljne stranke. zdaj je čas, da se o kakovosti naših oken prepričate tudi vi.


Lesena in alu les okna izdelana iz kvalitetnega lesa in po vaši meri


Leseno okno je izdelano iz kvalitetnega lesa (smreke, jelke, macesna, bora, hrasta ali merantija). Na voljo so v različnih debelinah in dimenzijah. Naša okna alu les združujejo najboljše lastnosti dveh kakovostnih materialov, ki smo jih združili v eno okno. Alu les okna so lesena okna z alu masko, ki še dodatno zaščiti okno. So enostavna za čiščenje in vzdrževanje, hkrati pa uspešno kljubujejo tudi najbolj neugodnim vremenskih razmeram. Leseno okno obogateno z alu masko bo nudilo še boljšo zaščito vašemu domu. Izbirate lahko med različnimi dimenzijami lesenih oken, po vaši želji pa lahko izdelamo tudi leseno okno po meri.


Strokovna, natančna in popolna izdelava lesenih oken


Izdelava lesenih oken in alu les oken pri nas poteka strokovno, s pomočjo sodobnih tehnologij, hitro, kakovostno, natančno in popolno. Prepričani smo, da boste z našimi lesenimi okni in okni alu les več kot zadovoljni, saj vam ponujamo najboljša in najbolj kvalitetna lesena okna po meri v Sloveniji.

LESENA OKNA S POLKNI CENIK

KONFIGURATOR LESENIH OKEN

Okna les alu po meriLeseno okno dimenzije