Pošlji povpraševanje

Lesena okna s polkni - tradicija in kakovost v enem


"Lesena okna s polkni imajo na slovenskem podeželju bogato tradicijo. V zadnjem času pa ponovno doživljajo velik naval navdušenja tudi drugod po državi." 

Tako so se lesena okna in polkna razširila in razcvetela tudi po delih Slovenije, kjer jih prej navadno nismo videli. Vedno več ljudi se namreč navdušuje nad njihovim avtentičnim izgledom, predvsem pa so lesena polkna v kombinaciji s sodobnim načinom izdelave tudi izjemno funkcionalna. Omogočajo popolno senčenje vaših bivalnih prostorov na okolju prijazen način.

Cenik lesenih oken s polkni za vsak žep!

Pri slovenskem podjetju Marles cenimo tradicijo in jo želimo nadgraditi. Z uporabo sodobnih načinov proizvodnje in kakovostnih naravnih materialov smo uspeli zagotoviti lesena okna s polkni, ki bodo presegla vaša pričakovanja. Naša lesena polkna so namreč povsem enostavna za uporabo, njihova prednost pa je v dolgi življenjski dobi. Naše delo temelji na trajnostni gradnji, ki jo določajo nizkoenergijski, ekološki izdelki iz povsem naravnih materialov.

lesena okna s polknilesena okna s polknami

PREVERITE TUDI NAJBOLJŠA LESENA OKNA

Povprašajte o idealnih lesenih oknih s polknami

Za ugodno ceno lahko tudi vaš dom krasijo naša kakovostna lesena okna in polkna! Nudimo vam številne kombinacije lokalnega in eksotičnega lesa, pa tudi drzne barvne kombinacije. Če se odločate za nakup lesenih oken s polkni, nas lahko obiščite v naših poslovnih prostorih v Podvelki 3. Uporabite lahko tudi našo spletno stran: http://www.marles.com/okna/si/konfigurator, kjer lahko pošljete brezplačno povpraševanje za cenik lesenih oken s polkni in druge informacije.

Za več vprašanj o izdelavi lesenih oken s polkni ali nakupu lesenih oken, rabljenih ali novih, se lahko obrnete na našo izkušeno ekipo strokovnjakov, ki vam bo z veseljem nudila nasvete. Naj čudovita in unikatna lesena okna in polkna krasijo tudi vaš dom!