Cena lesenih oken je pri nas ugodna


Cena lesenih oken je pri nas ugodna, kar je gotovo dobra novica za vse tiste, ki ste se znašli pred obnovo starih lesenih oken, saj je obnova lesenih oken z nami lahko zelo ugodna. Naša cena lesenih oken vam omogoči enostavno zamenjavo lesenih oken, saj pri nas cena lesenih oken za vaš žep ne bo preveč obremenjujoča. Poleg tega so pri nas lesena okna kvalitetna, saj so naša lesena okna s polkni utemeljena na dolgi tradiciji in bogatem znanju.

VEČ O TRAJNOSTNI GRADNJI


Cena lesenih oken, ki jih dobite tu, ni naša edina prednost

Lesena okna, ki jih boste dobili pri nas, so visoke kvalitete. V našem podjetju lesena okna ves čas testiramo, certificiramo in konstantno sodelujemo stroko, da bi njihovo kvaliteto še izboljšali. Zato so odlična izbira, če ste pred zamenjavo lesenih oken. Čeprav sodijo naša lesena okna v sam kvalitetni vrh na trgu pa je cena lesenih oken pri nas na trgu zelo ugodna. Če se boste odločili za obnovo starih lesenih oken z našo pomočjo, boste za vaš denar dejansko dobili največ in lahko boste rekli, da je bila zamenjava lesenih oken za vas resnično dober posel.


Lesena okna za trajnostni razvoj

Lesena okna pomenijo trajnostni razvoj, saj je cena lesenih oken nizka tudi za okolje. Če ste pred obnovo starih lesenih oken in razmišljate o vgradnji PVC oken, vam to odsvetujemo. Zamenjava lesenih oken z novimi iz lesa namreč pomeni, da boste ukrepali trajnostno, saj bo proizvodnja lesenih oken za vašo obnovo lesenih oken okolje obremenila bistveno manj, kot bi ga obremenila proizvodnja PVC ali aluminijastih oken, ker je za nastanek oken pri kovinskih oziroma umetnih materialih potrebno dosti več energije in s tem bo tudi onesnaževanje okolja dosti večje. Cena vaših novih lesenih oken bo tako dosti nižja za okolje.

Obnova lesenih okenObnova starih lesenih oken

Lesena okna so človeku prijazna

Cena lesenih oken, s katerimi živite, za vaše zdravje ni omembe vredna. Les je namreč naraven material, ki diha. Prijeten je na otip in ljudje se ob njem dobro počutimo. Umetni materiali pa vsebujejo strupe, zato je dobro, da se jim izognemo. Osnovni problem trenutne civilizacije v smislu bivanja je v tem, da se zapira v nepredušne hiše, ki so v glavnem zgrajene iz umetnih materialov. Zato je dobro, da v svojo hišo kljub modernim trendom gradbeništva ali pa prav zaradi njih vgradimo čim več naravnih materialov in les med njimi zagotovo prednjači. Zato se vam splača plačati ceno lesenih oken, saj boste tako dejansko nekaj storili za svoje zdravje.


Cena lesenih oken pri nas vas bo pozitivno presenetila

Prizadevamo si, da je cena lesenih oken kar najbolj nizka, kolikor je to le mogoče. Menimo, da je prav, da je cena lesenih oken kar čim nižja, saj s tem spodbujamo naročila lesenih oken s strani tistih, ki so pred obnovo lesenih oken oziroma pred zamenjavo lesenih oken. Obnova starih lesenih oken z novimi je namreč koristna tako za okolje kot tudi za človeka, saj lesena okna s svojo proizvodnjo okolje najmanj obremenjujejo in so prijazna tudi človeškemu telesu, ker gre za naraven material. Poleg tega menimo, da je zadovoljstvo naših strank močno povezano tudi z dobrim nakupom: če je nakup ugoden, je zadovoljstvo kajpak večje, kot bi bilo, če bi bila cena visoka, četudi gre za vrhunski izdelek. V času velike draginje, ko so posledice gospodarske krize še vedno prisotne, je našim kupcem všeč, če jim pri nas uspe ugoden nakup oziroma dober posel. In to se seveda pri nas dogaja zaradi naših akcij in tudi običajnih že tako ali tako ugodnih cen lesenih oken.

EKO SKLAD ZA LESENA OKNA