Lesena okna za brunarico: izdelava iz smreke ali macesna. Enostavno vzdrževanje


Lesena okna so v zadnjem času spet pridobila na priljubljenosti, saj se vse več ljudi zaveda pomena narave. Lesena okna so okolju prijazna okna, s svojo sodobno podobo in odličnimi tehničnimi lastnostmi pa so najboljša izbira za novo generacijo nizkoenergijskih, pasivnih in energetsko pozitivnih stanovanjskih stavb. V podjetju Marles se že več kot 30 let ukvarjamo s proizvodnjo lesenih oken. Izdelava lesenih oken je v primerjavi z izdelavo oken iz drugih materialov bistveno manj umazana in energetsko potratna. Ker je les naraven in obnovljiv material, bo bivanje v objektu z lesenimi okni ugodno. Primerna za vse vrste stavb, tudi za brunarice. Če iščete kvalitetna lesena okna za brunarice, je Marles pravi naslov za vas. So enostavna za vzdrževanje, njihova življenjska doba pa bo ob pravilnem in rednem vzdrževanju zelo dolga. Izbirate lahko med različnimi vrstami lesenih oken iz smreke ali macesna, bora, hrasta ali merantija. Lahko pa tudi kombinirate različne vrste lesa.

lesena okna

ENOSTAVNO VZDRŽEVANJE LESENIH OKEN

Lesena okna za brunarico - ugodna cena oken iz smreke ali macesna


V podjetju Marles se ukvarjamo z izdelavo različnih oblik in dimenzij oken, ki jih lahko vgradimo v različne objekte. Lesena okna za brunarico lahko pri nas dobite po ugodni ceni, izdelujemo pa jih iz različnih vrst lesa in se pri tem lahko popolnoma prilagodimo vašim željam in zahtevam. Lesena okna so lahko iz smreke ali macesna, lahko pa se odločite tudi za različne kombinacije lesa. Kakor vsa lesena okna, so tudi lesena okna za brunarice enostavna za vzdrževanje, bivanje v brunarici pa bo izredno udobno, saj les kot naravni material ponuja največ, kar lahko pričakujete od oken.

lesena okna


Lesena okna - izdelava po vaši meri


Lesena okna izdelujemo v standardnih dimenzijah, če pa vam nobena od standardnih dimenzij ne ustreza, se lahko odločite za izdelavo oken po meri. Vabljeni v Marles, kjer bomo skupaj našli rešitev za vaša nova okna, ponudili pa vam bomo tudi zelo ugodno ceno.

Več o izdelavi kakovostnih lesenih oken tukaj:https://www.marles.com/okna/si/konfigurator