Alu les okna: ugodna cena. Oglejte si cenik oken les aluminij oz. lesenih alu oken

Alu les okna so idealna rešitev za tiste, ki od okna pričakujete veliko več kot le okno. Alu les okna so izbira tistih, ki od oken pričakujejo varnost, kvaliteto in estetsko dovršenost. V podjetju Marles se že več kot 30 let ukvarjamo s proizvodnjo in vgradnjo stavbnega pohištva: oken, vhodnih vrat in senčil. Naši izdelki so spadajo v najvišji kakovostni razred, ponujajo pa popolno udobje in privlačen izgled, cenik pa je več kot ugoden. Pri svojem delu sledimo svetovnim trendom, ena misel pa nas vodi skozi celoten čas našega delovanja - strankam ponuditi najboljše materiale in kvaliteto. V naši ponudbi boste našli lesena okna in alu les okna Marles. Okna les aluminij so lesena okna, ki so obogatena z aluminijasto masko, ki daje oknu še bolj dovršen videz.

alu les okna

VEČ O ALU LES OKNIH MARLES SI PREBERITE TUKAJ!

Alu les okna - cenik za novo dimenzijo vašega doma

Lesena okna z aluminijasto masko ponujajo enkraten izgled in zanimive arhitekturne rešitve. S kombinacijo lesa in aluminija smo ustvarili eno popolno okno, ki bo vašemu domu dalo novo dimenzijo. Alu les okna so enostavna za vzdrževanje in čiščenje. Odlična novica je tudi, da se odlično izkažejo tudi v najbolj zahtevnih vremenskih razmerah. Izbirate lahko med katerokoli RAL barvo in vrstami lesa ter med varjenimi in spojenimi vogali alu maske. Cenik alu les oken je v Marlesu ugoden. O tem se lahko prepričate tudi sami tako, da nam pošljete povpraševanje in posredovali vam bomo cenik alu les oken oziroma poslali bomo ponudbo s ceno.

S pomočjo konfiguratorja pridobite našo ponudbo

Okna les aluminij: cenik in cena lesenih alu oken

Okna les aluminij predstavljajo izredno priljubljeno izbiro mnogih kupcev, ki so prepoznali odlične atribute naših oken. Lesena okna z alu masko se lahko pohvalijo z mnogimi odličnimi lastnostmi, ena od njih je tudi ugodna cena v ceniku oken. Alu les okna so okna z dolgo življenjsko dobo, zato bo nakup lesenih alu oken dolgoročna investicija v prihodnost in udobno bivanje v vašem domu. Vse informacije o ceniku in ceni alu les oken vam bomo z veseljem posredovali v Marlesu.

les alu okna