Katera okna naj izberem?

Če se nahajate v tretji gradbeni fazi ali le iščete nova okna za vaš objekt ste najbrž prevzeti nad obširno ponudbo na trgu. Izbirate lahko med različnimi verzijami, materiali, barvami in še veliko več. V naslednjem članku vam bomo predstavili vse o ALU LES oknih.

V podjetju Marles se že več kot 30 let ukvarjamo s proizvodnjo in vgradnjo stavbnega pohištva (oken, balkonski vrat, senčil in panoramskih sten). Naši izdelki spadajo v najvišji kakovostni razred, ponujajo popolno udobje in privlačen izgled. Pri svojem delu sledimo svetovnim trendom, ena misel pa nas vodi skozi celoten čas našega delovanja - strankam ponuditi najboljše materiale in kvaliteto.

V naši ponudbi boste našli lesena okna in alu les okna, obogatena z aluminijasto masko, ki daje oknu še bolj dovršen videz.

Kombinacija les in aluminija

Alu les okna MarlesAlu les okna so idealna rešitev za tiste, ki od okna pričakujete veliko več kot le okno. So izbira tistih, ki od oken pričakujejo varnost, kvaliteto in estetsko dovršenost. Možnosti kombinacij lesa in aluminija je neomejeno, tako iz vidika materiala kot barv in oblik. 

Lesena okna z aluminijasto masko ponujajo enkraten izgled in zanimive arhitekturne rešitve. S kombinacijo lesa in aluminija smo ustvarili eno popolno okno, ki bo vašemu domu dalo novo dimenzijo. Alu les okna so enostavna za vzdrževanje in čiščenje. Odlična novica je tudi, da se odlično izkažejo tudi v najbolj zahtevnih vremenskih razmerah, saj je aluminij izredno vzdržljiv material, ki ne spreminja oblike. Velika prednost le-teh je njihovo enostavo vzdrževanje.

Izbirate lahko med katerokoli RAL barvo in vrstami lesa ter med varjenimi in spojenimi vogali ALU maske. 

Okna les aluminij predstavljajo izredno priljubljeno izbiro mnogih kupcev, ki so prepoznali odlične atribute naših oken. Lesena okna z alu masko se lahko pohvalijo z mnogimi odličnimi lastnostmi. To so okna z dolgo življenjsko dobo, zato bo nakup dolgoročna investicija v prihodnost in udobno bivanje v vašem domu. 

V Marlesu smo bili od nekdaj pozornost na trajnost naših izdelkov, zato izbiramo le materiale, ki omogočajo dolgo življenjsko dobo in se lahko 100% reciklirajo. Tako naredimo nekaj dobrega za naš planet, istočasno pa za naše kupce, ki bodo bivali v prijaznem okolju.

Okna obogatena z alu masko za boljšo zaščitoalu les okna za moderen izgled vašega doma

Pripravili smo obrazec kamor vnesete specifikacije vaših oken, možnost dodatkov ter vaše želje, kar omogoča, da vam bomo lahko sestavili natančno ponudbo. Tako boste takoj vedeli pri čem ste.