Od oken pričakujete več?

Alu les okna so idealna rešitev za tiste, ki od okna pričakujete veliko več kot le okno. So izbira tistih, ki od oken pričakujejo varnost, kvaliteto in estetsko dovršenost. V podjetju Marles se že več kot 30 let ukvarjamo s proizvodnjo in vgradnjo stavbnega pohištva (oken, vhodnih vrat in senčil). Naši izdelki spadajo v najvišji kakovostni razred, ponujajo popolno udobje in privlačen izgled, cenik pa je več kot ugoden. Pri svojem delu sledimo svetovnim trendom, ena misel pa nas vodi skozi celoten čas našega delovanja - strankam ponuditi najboljše materiale in kvaliteto. V naši ponudbi boste našli lesena okna in alu les okna, obogatena z aluminijasto masko, ki daje oknu še bolj dovršen videz.

Okna obogatena z alu masko za boljšo zaščitoalu les okna za moderen izgled vašega doma

VEČ O ALU LES OKNIH MARLES SI PREBERITE TUKAJ!


Alu les okna – nova dimenzija vašega doma

Lesena okna z aluminijasto masko ponujajo enkraten izgled in zanimive arhitekturne rešitve. S kombinacijo lesa in aluminija smo ustvarili eno popolno okno, ki bo vašemu domu dalo novo dimenzijo. Alu les okna so enostavna za vzdrževanje in čiščenje. Odlična novica je tudi, da se odlično izkažejo tudi v najbolj zahtevnih vremenskih razmerah. Izbirate lahko med katerokoli RAL barvo in vrstami lesa ter med varjenimi in spojenimi vogali alu maske. Cenik alu les oken je v Marlesu ugoden, o tem pa se lahko prepričate sami tako, da nam pošljete povpraševanje. Posredovali vam bomo cenik oziroma ponudbo s ceno.

S pomočjo konfiguratorja pridobite našo ponudbo


Okna alu les, priljubljena med kupci

Okna les aluminij predstavljajo izredno priljubljeno izbiro mnogih kupcev, ki so prepoznali odlične atribute naših oken. Lesena okna z alu masko se lahko pohvalijo z mnogimi odličnimi lastnostmi, ena od njih je tudi ugodna cena. To so okna z dolgo življenjsko dobo, zato bo nakup dolgoročna investicija v prihodnost in udobno bivanje v vašem domu. Vse informacije o cenah alu les oken vam bomo z veseljem posredovali v Marlesu.