Proizvodnja najboljših lesenih oken po ugodnih cenah


V podjetju Marles si želimo le najboljše za svoje stranke in hkrati tudi za okolje. Ker verjamemo v zdravo okolje, poskušamo s pomočjo sodobne tehnologije narediti moderne a hkrati naravne izdelke, rezultat pa so najboljša lesena okna. Cene lesenih oken probamo uravnati s njihovo kakovostjo in vašim zadovoljstvom. Podjetje Marles spada med vodilne proizvajalce lesenih oken v Sloveniji, širimo pa se tudi po ostalih delih Evrope, od koder dobivamo pozitivne odgovore. Poleg najboljših lesenih oken proizvajamo tudi drugo leseno stavbno pohištvo, kamor spadajo vhodna vrata in senčila. Cenik lesenih oken in ostalih izdelkov lahko najdete na naši spletni strani.

PREVERITE TUDI LESENA OKNA S POLKNI


Najboljša lesena okna daleč naokrog


Okna naredijo samo hišo izpopolnjeno, saj pripomorejo k zračenju in osvetljevanju prostorov. Lahko bi rekli, da so okna zrcalo vaše hiše, zato je nujno poskrbeti za njihovo kakovost. Naša lesena okna so narejena samo iz najboljšega kakovostnega in trpežnega lesa, zato si tudi zaslužijo oznako najboljših lesenih oken. Les je material, ki je naraven, obnovljiv in lahko obdeljiv, hkrati pa pripomore k modernemu in estetskemu videzu vašega doma. Prednost izdelave lesenih oken je ta, da je proizvodnja okolju prijazna in energetsko učinkovita. Še dodatna prednost lesa kot materiala pa je njegovo skladiščenje ogljikovega dioksida, kar pripomore k vašemu boljšemu počutju doma. Najboljša lesena okna so lahko prilagodljiva na različne vremenske razmere, saj je les kot material živ in dobesedno diha z vami in vašo okolico.

Najboljša lesena okna


Kot proizvajalci najboljših lesenih oken vam zagotavljamo primerno ceno lesenih oken pa tudi optimalno zadovoljstvo. Garancijo predstavljajo številni certifikati, pridobljeni na različnih inštitutih, kot so IFT Rosenheim, ZAG Ljubljana in Holzforschung Avstrija. Ti certifikati dokazujejo najvišjo kakovost na področju vodotesnosti, zrakotesnosti in toplotne prevodnosti samih oken.


Ugodne cene lesenih oken


Lesena okna ceneV Marlesu se trudimo skrbeti za zdravo okolje, hkrati pa strmimo v trajnostni razvoj ter varovanje okolja. Za proizvodnjo uporabljamo nove tehnologije, hkrati pa se trudimo obdržati naravne materiale za izdelavo vseh lesenih stavbnih izdelkov. Ponujamo vam najboljša lesena okna v različnih vrstah lesa, barv in modelov. Na voljo so tudi troslojna lesena okna, več o teh si lahko preberete na naši spletni strani. Dizajn oken si lahko izberete sami, nudimo pa tudi možnost individualne izdelave lesenih oken, kar omogoča še večje zadovoljstvo kupcev. Cene lesenih oken si lahko ogledate na naši spletni strani: http://www.marles.com/okna/si/supreme. Za konkretnejše cene lesenih oken nas lahko kontaktirate ali nas obiščete in z veseljem vam bomo pomagali. Najboljša lesena okna čakajo na vas!